Jeste malčice skuplja, ali je za svaku preporuku - hladi i greje stan od 54 kvadrata (malo veća visina plafona - oko 3m), a ima i USB WiFi modul uz neku smešnu doplatu pa može preko telefona da se kontroliše i kad nisi kod kuće.
....a da li može da se povezuje sa `zanimljivim sportskim portalom` i daje rezultate sa Svetskog prvenstva? :-)
Budale računaju na sreću.
:: Ja sam ovu uzeo početkom prošle godine: :: http://www.termoboss.rs/midea_mission18.html :: :: Jeste malčice skuplja, ali je za svaku preporuku - hladi i greje stan od 54 kvadrata (malo veća visina plafona - oko 3m), a ima i USB WiFi modul uz neku smešnu doplatu pa može preko telefona da se kontroliše i kad nisi kod kuće.
Ja sam tu uzeo za iste pare Fujitsu, Mitsubishi je isto kvalitetan, plus preporuka za njihovog majstora za montiranje klime, svaka preporuka za firmu Cool.
:: Imaš u cool radnji za 60000 za kes na akciji mitsubish :: :: http://www.coolshop.rs/mitsubishi-klima-uredjaj-msz-hj35va-muz-hj35v :: :: :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: ::
Pa uzmi u NS onda definitivno. I ne bi pogresio uopste za Mideu, odlicna je. Racunaj za ugradnju oko 8-9.000din, toliko je cena ovde u BG-u. Mozda je moguce da angazujes nekog odavde preko firme odakle porucis, moraces za to da se raspitas preko telefona.
Nisam.Znam da što je veća težina to je skuplje.Imam Ja jednog kod mene u Sremskoj Kamenici koji ugrađuje klime a i imam čoveka koji bi mi dao na rate da mu plaćam. Samo nznm kolika je dužina garancije na Midea klime?
i hvala ti što si pokrenuo ovu temu i podsetio me da im očistim filtere na njima. Imam ih pet godina, međutim malo ih koristim i zadovoljan sam - nemam primedbu.
Ne znam za NS, ali mi se čini da su majstori za klime u BG sada traženiji od lekara (što i nije tako loše). Otprilike, toliko posla imaju da ako se sad prijaviš doći da je ugrade polovinom juna. Iduće godine.
a to ne mozes bez 800e za inverter, onda Midea, mislim da je najbolji odnos cena/kvalitet
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ja sam kad sam kupovao preko Cool-a ocekivao da će majstor da dođe da ugradi u roku od 10-15 dana, međutim odmah sutradan su mi sve završili. Doduše ugradnju sam radio negde u januaru ove godine, verovatno zato.
:: i hvala ti što si pokrenuo ovu temu i podsetio me da im očistim filtere na njima. Imam ih pet godina, međutim malo ih koristim i zadovoljan sam - nemam primedbu :: :: Ne znam za NS, ali mi se čini da su majstori za klime u BG sada traženiji od lekara (što i nije tako loše). Otprilike, toliko posla imaju da ako se sad prijaviš doći da je ugrade polovinom juna. Iduće godine :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
:: Ja sam kad sam kupovao preko Cool-a ocekivao da će majstor da dođe da ugradi u roku od 10-15 dana, međutim odmah sutradan su mi sve završili. Doduše ugradnju sam radio negde u januaru ove godine, verovatno zato. :: :: :: :: i hvala ti što si pokrenuo ovu temu i podsetio me da im očistim filtere na njima. Imam ih pet godina, međutim malo ih koristim i zadovoljan sam - nemam primedbu :: :: :: :: Ne znam za NS, ali mi se čini da su majstori za klime u BG sada traženiji od lekara (što i nije tako loše). Otprilike, toliko posla imaju da ako se sad prijaviš doći da je ugrade polovinom juna. Iduće godine :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
:: ....a da li može da se povezuje sa `zanimljivim sportskim portalom` i daje rezultate sa Svetskog prvenstva? :- Ne samo da daje rezultate, već ih precizno i predviđa!
:: Nisam.Znam da što je veća težina to je skuplje.Imam Ja jednog kod mene u Sremskoj Kamenici koji ugrađuje klime a i imam čoveka koji bi mi dao na rate da mu plaćam :: Samo nznm kolika je dužina garancije na Midea klime
Garancija na Midea klime je 5 godina, uz obavezan `servis` jednom godišnje. Ono na šta treba dobro da obratiš pažnju je to da li garancija važi ukoliko samostalno organizuješ ugradnju, ili to mora obaviti ovlašćeni serviser (najčešće prodavci imaju neku svoju listu servisera po kojoj se upravljaju pa biraš).
Za kog god proizvođača i prodavca da se odlučiš, razmislii o 18-ici ako postoje mogućnosti - na 50 kvadrata ćeš osetiti veliku razliku u radu, a na duže staze je svakako isplativa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.