Pozdrav. Postoji li mogucnost da se poveze projektor (ima wifi) sa tv resiverom koji je 15 ak metara daleko, osim hdmi kablom? Drug bi hteo da za svetsko prvenstvo pusti u basti da se gledaju utakmice pa nas zanima kako bi moglo da se poveze.
Ako projektor podrzava Miracast, ja vam uzajmim laptop da to gledate sa EON-a, vi meni 5% zarade dok traje prvenstvo i to je to. Ja tako recimo gledam filmove na smart TV-u, Miracast je keva. Jedino to priznajem da je kod Windowsa 10 odradjeno besprekorno. Napravili su sistem za zezanje samo takav, a za rad nikad gori.
A sto jednostavno ne produzis kabel ( antenski ako ides preko STB ) i STB dovuces blizu projektora i skopcas sa pola metra - metar HDMI kablom? Nece nista da mu fali tih 15-ak metara ako ga lepo nastavis sa F konektorima i nastavkom za F.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: A sto jednostavno ne produzis kabel ( antenski ako ides preko STB ) i STB dovuces blizu projektora i skopcas sa pola metra - metar HDMI kablom? Nece nista da mu fali tih 15-ak metara ako ga lepo nastavis sa F konektorima i nastavkom za F :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.