.....ako uredjaj nije root-ovan onda radi. U suprotnom ne jer Eon onda odbija pokretanje. Ima sad mnogo modela koji stizu fabricki root-ovani pa pripazi ili prosto uradi unroot.
Moj box nije rutovan (x96 mini), proverio sa vise aplikacija. Ne pokrece HBO, SK, FOX i ostale jer kako kazu iz podrske,imam custom android(sta god to njima znacilo). ___________________________________ ERIN GO BRAGH
@asale11: Radi na svim androidima pocev od 4.4.4 na gore.
@Kelt: Ako ti ne rade pojedini kanali a narocito HD kanali, ne pristupas EON-u sa SBB mreze. Normalna stvar.
I da, zajednicki odgovor za obojicu: Nisu ludi da vam kazu da radi na Android box-u jer im ne isplati da sto vise ljudi koristi EON a nisu korisnici SBB-a. Sto se root/unroot tice - ni stari D3GO nije radio na rootovanim uredjajima.
P.S. I mene su ubedjivali da mi D3 dekoder nece raditi u ``stek stanu`` sa ilegalnim prikljuckom pa ga evo ne gasim gotovo nikad. Nikad ne pitati call centar za ilegalu dragi moji, banditska je to firma u svojoj srzi.
Pristupao sam EON-u sa SBB mreze jer to kuci i imam. Tako da nije do toga. Slao sam im mejl, odgovor je bio da, kao, trenutno nisu podrzani android TV box uredjaji. Nisam hteo da se bakcem previse dok mi ne stigne krsten daljinac. ___________________________________ ERIN GO BRAGH
Ja imam problem sa eon aplikacijom na mibox 3, kad je sideload-ujem ona radi do trenutka kada treba da izaberem jezik, tada stane i ne prihvata izbor. A da skinem sa store-a mogu samo TV verziju, a za aktivaciju toga mi treba jači ugovor u SBBu nego što ja imam. Ima li neki predlog kako da ga pokrenem?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.