Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
TFT 20 wide
STRANA 1 OD 1
gilespi026 TFT 20 wide 17.11.2007. 19:50 T6559

status: user
broj poruka: 214
Posto ste me ubedili da je mnogo bolja kupovina wide monitora ok klascnog 4:3,dajte mi predlogz a neki solidan monitor koji ce biti u cenovnom rangu do 300e,ako je moguce za te pare.Unapred zahvalan svima sa foruma

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman kupi ovaj 17.11.2007. 21:04 #33308

broj poruka: 1046
http://www.pcberza.co.yu/komponente/detail.php?id=38762
meni se svidja i kosta 300 eura.
Equinoxe Re: 17.11.2007. 21:52 #33309

broj poruka: 12057

Samsung 206BW. Za jedan TN panel, odličan kontrast i boje. Fantastičan dizajn.

Dyca re 17.11.2007. 23:06 #33312

broj poruka: 1574
Samsung 223bw..Od ova dva gore pomenuta je najbolji,jer ovaj LG ima artifakte koji se manifestuju kao duhovi,a ovaj samsung 206bw je kvalitetan,ali 2` manji..poz

psyman nisam 17.11.2007. 23:21 #33313

znao da ima artifakte izgledao mi je ok kada sam ga gledao u prodavnici mada ipak kada se uradi full test onda je druga prica.
Dyca re 17.11.2007. 23:26 #33315

Pa po specifikacijama je odlican monitor..ali sam negde citao,a i video da se neki ljudi zale da im se pojavljuju duhovi..a to je posledica prevelikog ubrzavanja monitora..

psyman znaci 17.11.2007. 23:38 #33316

onda se moze reci da sto se tice monitora od 22 inca sa dvi prikljuckom 223 bw best buy ili ima neki kvalitetniji za taj novac?
Dyca re 17.11.2007. 23:41 #33317

Za tu lovu nema..Jedini bolji 22` od njega,sa nekom pristojnom cenom je 226cw..ali je on 270 eura..sto je van njegovog budzeta..

DaSickSyst Re: re 18.11.2007. 02:01 #33322

broj poruka: 2909
:: Samsung 223bw..Od ova dva gore pomenuta je najbolji,jer ovaj LG ima artifakte koji se manifestuju kao duhovi,a ovaj samsung 206bw je kvalitetan,ali 2` manji..po
Nije tacno.
O kakvim artifektima pricas???
Jel govoris o LG L226WTQ-SF????
Ovaj monitor je pre par dana kupio moj drug i prekjuce sam proveo ceo dan kod njega.Instalirao sam mu Win i desetak igrica,prebacio sam mu neke filmove i odgledali smo par serija Prison break i nema govora o bilo kakvim artifektima.Monitor je fenomenalan.Odusevljen sam.

Pogledaj samo da je i po netu na svakom mogucem testu pokupio maksimalnih 5 zvezdica i svuda je hvaljen fenomenalan kvalitet slike i to sto NEMA duhova...Jedino je krtitikovan sto nema na sebi USB prikljucak i podesavanje visine...

Od koga si chuo tu glupost???

DaSickSystem
psyman Znaci 18.11.2007. 03:11 #33323

ipak je dobar.
DaSickSyst Re: Znaci 18.11.2007. 03:38 #33324

broj poruka: 2909
:: ipak je dobar
Moj licni utisak je ODLICAN monitor.Sto se tice kvaliteta slike sve same pohvale....Normalno ako izuzmeno to podesavanje visine i USB....Meni licno to nije bitno i ne obracam paznju na to...Cak sam i na utiscima korisnika video samo takve zamerke i nista vise.Jedan lik mu je dao 4 od 5 zvezdica samo zato sto nema zvucnike...

PS.
Svaka cast za izbor postova...Nadam se da nece mrzeti ljude da ih procitaju.

DaSickSystem
studio mozda Acer 22` 18.11.2007. 03:41 #33325

broj poruka: 4
Jel nekom pao na pamet Acer 22` -> 200e (bez PDVa) 1680x1050?
Nema DVI, ali mu to NI NAJMANJE ne smeta. Kontrast fantastican, boje prelepe, nema probijanja svetla na crnoj podlozi (sto je slucaj sa svim monitorima koje ste do sada predlozili!!)...
Mana? -> nema nikakve prikljucke (USB, S-video i sl.), za nijansu klimavije postolje, i... hm, da to je sve!
Prednost? -> NEVEROVATNIH 200e za tu dijagonalu!! i sve one gore navedene.
I ja sam bio veeeeliki skeptik po pitanju kvaliteta slike na VGA prikljucku (konverzija, mutnoca i sl.) ali sam se VEOMA lako razuverio -> samo sam ga prikljucio i probao :)

Nemojte se gadjati sumanutim brzinama odziva (to me podseca na rangiranje kvaliteta grafike prema kolicini memorije koju poseduje). Na stolu mi je vec 4 godine parkiran Samsung 240T (mnogo pametniji od mene su rekli da je jedan od najboljih ikada napravljenih TFTa) kome sam jedva uspeo da pronadjem podatak o odzivu (25ms)!! Duhovi, kasnjenja slike i sl... Sta je to? :) Ocigledno da nije sve u brzini - ima nesto i u kvalitetu
Dyca Re: Re: re 18.11.2007. 07:21 #33327

:: :: Samsung 223bw..Od ova dva gore pomenuta je najbolji,jer ovaj LG ima artifakte koji se manifestuju kao duhovi,a ovaj samsung 206bw je kvalitetan,ali 2` manji..po
:: Nije tacno
:: O kakvim artifektima pricas??
:: Jel govoris o LG L226WTQ-SF???
:: Ovaj monitor je pre par dana kupio moj drug i prekjuce sam proveo ceo dan kod njega.Instalirao sam mu Win i desetak igrica,prebacio sam mu neke filmove i odgledali smo par serija Prison break i nema govora o bilo kakvim artifektima.Monitor je fenomenalan.Odusevljen sam
::
:: Pogledaj samo da je i po netu na svakom mogucem testu pokupio maksimalnih 5 zvezdica i svuda je hvaljen fenomenalan kvalitet slike i to sto NEMA duhova...Jedino je krtitikovan sto nema na sebi USB prikljucak i podesavanje visine..
:: Od koga si chuo tu glupost??
:: DaSickSyste

Shvatam o cemu pricas...a mogu i da potvrdim jer sam i sam viseo taj moniotr na delu..Stvarno je odlican..ali sam citao na netu(ako se setim gde,stavicu i lik) da bas taj moitor ima problema sa toliko velikom brzinom,jer se javljaju neke stvari nalik ,,duhovima`..To je samo ono sta sam ja procitao,pa reko samo da kazem..a kada se kupuje monitor,lepo se odi,pogleda uzivo u prodavnici i zamoli da se testira nekih 20-ak minuta,da bi se videlo ima li pixele ili da li coveku odgovara brzina i boje monitora...[pzz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs