Da li je neko probao ove adaptere,valjaju li cemu?Hteo bi da povezem xb1 sa nekim starijim projektorom koji ima samo vga ulaz i vidim da ih ima po oglasima za jednu crvenu.
Audio bi isao preko 2.1 sistema nego me zanima kakav je kvalitet slike kada se konvertuje u analogni signal.igrao bi fudbal i tako te igre voznje itd...ne mora da bude idealna slika ali i da ne bude nesto mutno...
Malopre sam video jednog, u Rodicu (megamarket) dok sam merkao neke periferije... Crna kutija velicine kutije cigareta. Ne secam se cene... Otprilike ovo: https://goo.gl/Mvgdv8
Radio mi odlicno sa HD 7850 i r9 380, dok sa 1060 je imao beli film preko slike koji je iritirao...s obzirom da je vec konverter jako mator moguce da polako crkava...il su mi se sjebali drajveri na ovoj zadnjoj grafi :D...uglavnom lepo je sluzio...
koristim dva tipa tih adaptera cena 700 i 500 din oba daju dobru sliku i za sad nemam nijedan pokvaren posle god dana i jace jedni su poput fleske drugi imaju kablic imam sa i bez audio prikljucka i kablica ...ako hoces pusti mail da ti dam br tel od coveka kojih crnih 1000i kusur dinara
They say I act like I don`t give a fuck...I tell them I`m not acting...It`s just who I am...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.