Kompatibilan sa android telefonima sa Android V4.1 ili većim verzijama RDS tuner sa osvetljenim prednjim USB i Aux ulazom, i WMA/MP3/WAV reprodukcijom Maksimalna snaga: MOSFET 4x 50W Tjuner: D4Q RDS FM/AM (24 stanica) Formati koje reprodukuje: CD/CD-RW, MP3, WMA, WAV i FLAC audio fajlove Prednji panel se skida Boja displeja: široko-ugaoni LCD (1 linije sa 12 karaktera) Boja dugmića: narandžasta Priključci: AUX-in (napred) Direct Sub Drive RCA preout: 1 (nazad ili subwoofer) USB osvetljen (napred, osvetljen)
Ne treba ti nista bolje.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
+1 za Kenwood. Imam ga 7 godina i radi kao prvog dana. USB, CD, sve sljaka. Mada imas u poznatoj radnji na E... Sony-jev 55w izlazi, USB. CD itd... 7.700. Tako nesto. Sta god da uzmes, neces pogresiti.
Mene isto ovo interesuje, ali zanima me da li ima radio, kvalitetan naravno, koji nece da me tera da rezem diskove, vec samo sa USB citacem i tunerom i cao dovidjenja..?
Ima sve sto treba, ja sam samo naveo da ima CD i USB i da sve radi super jer se radio podrazumeva al i to zavisi kakvu antenu imas na kolima i slicno. Inace sve je super stvarno, a i sa Sony-em ne bi pogresio jer Sony je ipak Sony i tu greske nema.
Baš sam i gledao taj Kenwood.Kako Vam se ovaj čini? https://goo.gl/U88b7b izvinite što se javljam nakon 2 dana bio sam prezauzet. @filni Koji je sony-jev model u pitanju?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.