poenta je da se uzme nešto ovakvo, a povezivanje sledeće: sbb stb - >ovo čudo hdmi in, ovo čudo hdmi out - >tv poenta je da mi tv ima samo jedan hdmi ulaz, a ne bih baš da se bakćem svaki put da drndam kablove u zavisnosti šta mi se gleda. Nego ono, sve je uvek upaljeno, i šta mi treba, taj daljinski koristim. jel MOŽDA neko koristio ove boxeve, kako generalno rade i to, kako trpe da su stalno uključeni itd? jbg planirao sam da pazarim Mi Box, al on klasika ima samo jedan hdmi koji služi kao izlaz, pa mi ne igra ulogu :)
Ne mora da ustajes...Imas modela po radnjama sa daljinjcem, pa saltas koji hoces input... Recimo: http://www.nebo.co.rs/A-HDMI-switch-3*1-sa-daljinskim-Just-Link-n-mp-JL-0301PR1B
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.