ljudi treba mi 6 komada, nesto sto je provereno od ovih kineza sto se tice dugotrajnosti. Vidim skoro svi imaju 3 god garancije i manje vise iste spec.
40-42 `, do 40k po komadu + nosaci posebno.
Vivax, vox,tesla,fox,adler ? Sta je najbolje od tih no name kineza . Svi ce biti okaceni na zid, tako da bolje je ako su laksi
+ koje nosace da uzmem za zid...Sad je pitanje koliko gipsani zidovi mogu da istrpe tezinu. Prvo sam mislio do 32 ` da uzmem zbog tezine ali eto isao bih do 40-42` ako mogu toliko zidovi podneti ( koliko vidim 42` je oko 7 kg )
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
Ja sam sebi uzeo Sharp 43 fulhd dvb-t2 za ravno 300e, u radnji. Bez popusta su 42k To je bang for the buck
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Izmajmunisi nesto preko ovih iz Subotice sto doteruju televizore iz Segedina, cenim da mozes Samsung/LG koji nije smart a u toj dijagonali je da nabavis za cca 250 plafon 300 jevreja.
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Ne znam...uvek za kucu uzimam od madjara jer mi nije problem da malo sacekam za garanciju ali ovo sve ide u firmu pa sam zato hteo domacu garanciju..Ali videcu, razmislicu.
nije ni samsung neka sigurnost, 2 su mi riknula, popravljani posle 6 meseci pisao sam vec na forumu o tome.
6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 1070 gtx Gamerock | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w G2 | LG 227-BN IPS
ali razmišljam (kao Ent) da okačim monitor na zid.
Mislim da, pod uslovom da se neko ne okači na TV, da ako nosač montiraš pomoću tiplova za gips, to će držati bez problema. Čak i da se neko okači, pre će pući nosač ili TV.
Što se tiče TV-a (ako pare nisu problem) ovo što je MACHINE naveo kao predlog mi deluje kao najbolja kupovina (da ne napišem Smart Buy, pu-pu).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.