Ja uzeh lg 49uh603v pre mesec dana. Subotica. 650e. Kod nas oko 700-850,ako ga ima,a nije ga bilo. IPS panel. Slikom sam prezadovoljan. Imao plazmu pre toga i nije mi teško pao nedostatak crne,čak ne bih ni primetio da ne znam. On je 4K. Gledam SBB D3 na njemu. Od smart mogućnosti samo castujem sa Youtube(sa androida ili IOSa) ponešto ili se povežem na njega kao wireless display i to sve radi dobro. Tako da ne mogu da komentarišem brzinu procesora itd... Slika odlična. Naskidao sam 4K materijal da probam. Čak možeš da puštaš i 4K preko youtube direktno(tv ima youtube aplikaciju ili možeš preko browsera tv-a). Ako kupuješ kod nas teško da ćeš moći da izabereš model na netu i da odeš da ga kupiš. Jer, ili ga nemaju,ili imaju jedan primerak ko-zna-gde ili su preskupi. I uvek ide priča: ali umesto toga imamo nešto drugo da vam ponudimo...
koliko ocajno ili ok deluje sbb d3 na 4k tv trenutno ? I koliko 4k materijala si skinuo, nisam odavno gledao izbacuju li filmove sad u 4k po torentima ?
U Kg-u je jedna radnja slavila pre par meseci rodjendan i moj otac navalio da kupi neki VOX od 40` i to na nevidjeno tj. nije video sliku. Licno bih uzimao do tada samo Samsing, LG mozda Sony ili ako bas mora Toshiba.
TV je ustvari 110cm full HD. D3 izgleda lose, poprilicno kockanja pogotovo ako je fudbal u pitanju. Tenis Sport Klub izlega pristojno uz primetno `kockanje` , to neki i ne vide ali ja na zalost sam naucio da primetim :)
TV ja sam krajnje iznenadjen za 30k dinara on ima verujte mi izuzetan panel, gotovo da nema mrtvih uglova. I vise nego korektno kako slika izgleda.
E sada D3 nije nesto ali zato HD filmovi sa USB flesa izgledaju neverovatno dobro , komotno bez zamaranja mozete gledati vec sa 2.5m.
Nisam bio u toku ali izgleda da su se popravili ovi krsevi.
video sam Denver tv od 55 inca sa 4k rezolucijom za moze se male pare pa me zanima da li to vredi necemu sobzirom da je 4k i verujem da te panele nepravi tamo neki kinez.
Kad kažem d3 mislim na baš na d3(sbb digital receiver), ne na d3i ili d3 go. Slika na HD kanalima je dobra. Ne verujem da će biti skoro UHD kanala na našim operaterima. Rekao sam `materijal`, a ne filmovi. Skidao sam klipove od po nekoliko minuta koji su napravljeni u svrhu UHD prezentacije da bih probao TV. A razlika u ceni između UHD i FullHD je mala pa zašto da ne. I neće ti FullHD signal na UHD televizoru davati lošiju sliku nego na FullHD TVu, ako je to bilo pitanje.
:: :: koliko ocajno ili ok deluje sbb d3 na 4k tv trenutno ? I koliko 4k materijala si skinuo, nisam odavno gledao izbacuju li filmove sad u 4k po torentima ?
Dobro izgleda HD televizija na 4K tv-u ako imas overskale. Imam 60UF695V i na njemu Jako dobro izgleda HD televizija sa dekodera. Mislim da su kanali uglavnom 720p.
Moguce, ovo je prvi TV koji imam a da je 4K i da ima upscale, a pripadao je highend seriji LG-a prethodne generacije, tako da ima dobar upscale i kanali preko dekodera povezanog na tv preko HDMI izgledaju savrseno.
Bitno je cemu ce sluziti...Ako je za filmove onda bilo koji. Ako ces da kacis risiver na TV za 5.1 zvuk onda Sony i Panasonic uglavnom, zavisi od modela LG i Samsung. Ako ces da igras igre onda je bitan input lag. To zavisi od serije ali su najbolji Sharp, Sony ,Panasonic i Philips 6 serija. Imas i operativni sistem, da li android ili ne.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.