Momačko bavarsko vozilo u top stanju i opremi. Takvo stanje ne postoji na oglasima. Ako ima neko bas ozbiljan mogu mu dati full specifikaciju dodatne opreme i trenutnog stanja.
:: Tako je. U pravu si :: :: macOS Sierr :: What can your Mac do now? Just ask :: :: :: Ja sam mislio da 120d pre 2007 godine ima 163 konja :: :: :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: ::
Takodje, nisam vise siguran ni da li je stariji od 2007, jer M prednji branik svakako ima okrugle maglenke. Iznutra deluje kao restyling. Kakogod, to je odlican auto. Puca od snage i obrtnog momenta, sve to prebaceno na zadnju osovinu :D Samo gas... :D
Ma da, mnogo mi bilo zao kad sam ga prodao. Moj nije bio restyling, niti M pa mi je opet bio dobar :), ali je imao fabricke bi-xnenon farove, crnu kozu, boja je bila `grafit siva`, stavio sam mu i aftermarket multimediju sa 7`` touchscreenom, angel eyes...6 brzina, 163 konja na mali auto sa zadnjom vucom koji ima 1300kg... :)
P.S. Nasao sam neke slike, nije lep kao ovaj M koji prodaje Markopvict, ali je menio bio prejak u to vreme. Hteo sam caletu da ga ostavim, posto ne zivim vec par godina u Srbiji, ali sam ga ipak prodao...
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.