izgleda da su skremblovali i ono malo domacih kanala, koji su bili besplatni. izgleda da hoce svima da uvale d3. kako mi se cini bice opet krovovi nacickani antenama.
A to sto uklanjaju DVB-C im oslobadja opseg za HD kanale. Uostalom kad se vec smaras sa njima uzmi i smaraj se kvalitetno. Ja vec godinama nemam TV, i samo se podsetim zasto ga nemam kad odem do mojih. Ali imam strujomer i zato bandi iz RTS dodjem za nekakvu pretplatu.
d3 pre ili kasnije polako iskljucuju analogni signal ja na galenici od skora nemam analognu, a cujem da i jos neki delovi grada... il d3 il kaci antenu...
Na galenici nema analoga zbog divljaka, toliko ih je bilo da su nesto morali da urade. I ovo je rezultat hahah - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
3 resivera u okviru paketa, nista dodatno zvali i nudili resivere ko ima vise tv-a sa d3 imas 3 resivera + jos 3 uredjaja preko neta koliko sam razumeo analognu ukidaju postepeno
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.