Imam problem sa novim IPTV STB risiverom : Huawei ec2108v5
Kupio sam juce HBO + HD paket preko STB interfejsa i naravno imam problem sa HD kanalima.. tv je povezan sa risiverom preko HDMI kabla (1080i) Kanal radi savrseno 10 sekundi (slika je perverzija) i onda se slika zamrzne i cuje se samo zvuk u pozadini koji secka nenormalno. Tako je sa svim HD kanalima koji se dobijaju uz taj paket. Generalno ceo interfejs od provajdera zabada. I naravno krenem da guglam i nadjem milion foruma gde ljudi imaju isti problem.. ali niko nema resenje.. svi su zvali operatora koji je naravno dosao posle mesec dana i posle svega nije nista uradio. Da li neko slucajno ima iskustva sa ovim, neko resenje ? Bio bi mi bilo kakav komentar od koristi. Hvala u napred
Znaci na kraju su uspeli da mu rese problem? Jel znas mozda sta je u pitanju bilo ? Bilo bi mi od koristi da im odma kazem da ne okolisaju bzvz da to obave odma x) Hvala na replay-u :)
Ja imam kod Telekom HBO HD preko IPTV. Slučajno sam primetio da se internet spusti na 1,5 mbps kada prebacim na HD kanale (inače je oko 5 mbps). Kada smo pitali tehničku podršku da li to može da se sredi najbolja interpretacija njihovog odgovora bila bi: prebacite na non-HD kanal!
Za svaki slučaj, ako imaš tu mogućnost da probaš sa AV (nije Aleksandar Vučić) kablovima da povežeš STB i TV. Znam da će slika biti lošija, ali tako isključuješ mogućnost da je HDMI kabl loš.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.