Pozdrav svima na forumu. Znam da ova tema nije za ovaj forum ali mozda se neko razume pa moze da mi preporuci. Ono sto pokusavam da nadjem je neki manji a kvalitetan/dobar orman(visi a uzi) i posto nemam puno mesta u sobi jos par visecih delova koji bi sluzili kao zamena za orman. Sad za orman bi znao gde i kako manje vise da gledam(otvoren sam za preporuke svakako) ali za te nosece delove ne znam gde da idem da pogledam pa ako je neko ima neku preporuku neka pise.Hvala unapred
:: Zovi stolara :: Malo je skuplje nego u radnji, a sigurno dobiješ što si tražio :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Kao sto ti je rekao operator, a da ne pominjemo razliku u tezini, elem veliki proizvodjaci namestaja koriste ivericu koja je manje nabijena= laksa = jeftinija nego li ona na secenje tj kvadrat. To ima za posledicu da se u tu manje nabijenu srafovi lakse popuste = raspadne se brzo. Zato i njihovi katalozi imaju samo 4 nijanse/boje. Zato vecina majstora kada vrse popravke/prepravke pitaju ko je radio jer se sa ovim ne vredi zamarati. Sto budes nasao npr. u FI gotovo toliko ce te otprilike iazci da negde iseces na meru + ruke cca 20-40% od te cene .
:: Zovi stolara :: Malo je skuplje nego u radnji, a sigurno dobiješ što si tražio :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
U zivotu orman i kuhinju ne bih kupio u radnji. Samo po meri.
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
Kad sam ja trazio neki orman sa kliznim vratima, firma u kojoj su mi pravili prosli se raspala pa rekoh ajde da vidim gotove. Ono je blagi uzas u najmanju ruku, korpus se ceo uvija, kriva vrata, zatvaranje lose, ma uzas zivi. Poslusaj savete iznad, jeste da deluje skuplje, ali definitivno nije, plus ti naprave sve tacno kako hoces.
A koje mesto? Ako je BG, imaš u Savskoj (da ne pišem ime firme, lako ćeš ih naći), ja sam kod njih radio i skroz sam zadovoljan. Dao im crtež u Cad-u, rekli kad će biti gotovo, došla dvojica majstora, završila za sat-dva i sve počistila. Prošlom majstoru sam morao da visim nad glavom jer nije mogao ništa pod pravim uglom da uradi, i nameštao je čitav dan da bih mu na kraju otkazao porudžbinu. Ovi su takođe jedini koje sam našao da imaju crne okove, ostali su se svi čudili kao da tražim ne znam ni ja šta, a obišao sam i zvao još dosta radnji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.