Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Najveći izbor TV na jednom mestu?
STRANA 1 OD 1
tosas Najveći izbor TV na jednom mestu? 30.09.2016. 11:05 T64010

status: user
broj poruka: 304
Zdravo ljudi,

Da li znate gde u Beogradu ima najviše izloženih TV-a da se pogledaju? Kupovinu bih odradio drugim kanalom, a ovde bih samo pogledao :)
Inače gledam 49-50 inča. Nije bitan smart i 3d i uhd. Bitna je slika,boje,panel.
Mislio sam neki LG zbog garancije(kako god da ga kupim).
I cifra 600e max(stvarno max) kod Mađara... Vidim da ima LGeva oko 550e sa IPS panelom

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox .em li ga 30.09.2016. 19:38 #624314

broj poruka: 1400
Ja sam isao u tehnomaniju u savskoj. Bilo je dosta modela u radu.
Pre dve godine :) Valjda nisu promenili.

Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570k
3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

Dexter013 @tosas 30.09.2016. 20:15 #624317

broj poruka: 17093
Aviv park Pancevo tehnomanija.

Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Patriot 240gb +HDD 500gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Natec RX22
Mouse: Razer Naga
Screen: ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milosdj05 Imas u... 30.09.2016. 21:06 #624319

broj poruka: 95
Emezzeta, na Bezanijskoj kosi...ubedljivo najveci izbor televizora...a normalno tv kupis u Srbiji od poznatih preprodavaca. LG zbog garancije. Ja sam kupio pre 6 meseci LG 42LF65 IPS panel, 900hz, 3D za 420 eur i prezadovolajn sam...U Emezzeti je isti kostao 83.000 rsd.

Pozdrav

MACHINE Prosvetlite me 30.09.2016. 22:57 #624330

broj poruka: 5704
Aj neka mi neko argumentovano objasni kako moze monitor koji je doteran iz Madjarske da bude 30% jeftiniji nego isti ovde???

Prvo on bi morao da kosta duplo manje jer onaj sto ga vozi isto mora da zaradi + problemi oko garancije jer prosecna oprema vec u dolasku ima problema, a i posle

Drugo moje iskustvo ne govori da su cene mnogo nize ako su uopste nize u drugim velikim trznim centrima. U Solunu sam bio pre nekoliko dana u Cosmosu i cene nisu bile mnogo jeftinije, mozda par procenata.

Sad neka mi neki `genije` objasni racunicu kako je to u EU isplativo da jedan monitor umesto 800e naplati 400. Sve i da ti vrate VAT na izlasku iz zemlje, to se jako tesko postize, posebno ako neko pokusava da svercuje koji komad. Ja tu ne vidim logiku

Zahvaljujem

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

vladarko Pretpostavljam da porede sa najskupljom mogućom cenom 30.09.2016. 23:13 #624331

broj poruka: 4228
Nemam utisak da je Emezzeta jeftina, ali možda ima mnogo modela.

Ostale aspekte ne bih da komentarišem.

Pozdrav!

Vlada

blackwolf Re: Prosvetlite me 01.10.2016. 02:06 #624334

broj poruka: 1504
Pa eto sam si rekao vrate ti porez na granici, ali pitanje je na koju foru uvoze na desetine televizora, pošto valjda max možeš 2 po pasošu ili tako nešto.
Što se garancije tiče, LG valjda ima ovu neku evropsku i provereno može da se ostvari ovde.
Ja sam rizikovao sa Samsungom, i evo izšao iz garancije još pre pola god, a radi i dalje savršeno.
Platio ga 530 a u radnji tada bio negde 750 :)

Black Wolf

:: Aj neka mi neko argumentovano objasni kako moze monitor koji je doteran iz Madjarske da bude 30% jeftiniji nego isti ovde??
::
:: Prvo on bi morao da kosta duplo manje jer onaj sto ga vozi isto mora da zaradi + problemi oko garancije jer prosecna oprema vec u dolasku ima problema, a i posl
:: Drugo moje iskustvo ne govori da su cene mnogo nize ako su uopste nize u drugim velikim trznim centrima. U Solunu sam bio pre nekoliko dana u Cosmosu i cene nisu bile mnogo jeftinije, mozda par procenata
:: Sad neka mi neki `genije` objasni racunicu kako je to u EU isplativo da jedan monitor umesto 800e naplati 400. Sve i da ti vrate VAT na izlasku iz zemlje, to se jako tesko postize, posebno ako neko pokusava da svercuje koji komad. Ja tu ne vidim logik
:: Zahvaljuje
:: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe
tosas Re: Prosvetlite me 01.10.2016. 22:52 #624391

broj poruka: 304
Pa razmišljao sam o tome... Nije za sve modele takva razlika. I mislim da im je manja zarada po TV-u. Ne znam samo kako nabave te količine. Već sam kupovao i bilo je ok. Ne verujem da neko pakuje druge komponente pod imenom poznatih brendova ako to misliš...
A sa druge strane,odem u radnju i tamo ima npr jedan Sony, jedan LG i jedan Noname od 49`` i na kraju opet moram da kupim neki iz kutije koji nisam video uživo, a i uglavnom imaju jedan na stanju...
A u Mađarskoj su u startu jeftiniji nego ovde kad su na akciji. Pa odbiješ PDV i eto... LG koji sam snimio je 590e ili oko 736e kod nas u radnjama...

:: Aj neka mi neko argumentovano objasni kako moze monitor koji je doteran iz Madjarske da bude 30% jeftiniji nego isti ovde??
:: Prvo on bi morao da kosta duplo manje jer onaj sto ga vozi isto mora da zaradi + problemi oko garancije jer prosecna oprema vec u dolasku ima problema, a i posl
:: Drugo moje iskustvo ne govori da su cene mnogo nize ako su uopste nize u drugim velikim trznim centrima. U Solunu sam bio pre nekoliko dana u Cosmosu i cene nisu bile mnogo jeftinije, mozda par procenata
:: Sad neka mi neki `genije` objasni racunicu kako je to u EU isplativo da jedan monitor umesto 800e naplati 400. Sve i da ti vrate VAT na izlasku iz zemlje, to se jako tesko postize, posebno ako neko pokusava da svercuje koji komad. Ja tu ne vidim logik
:: Zahvaljuje
:: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs