Da li je neko probao ovako neku opciju. Znaci TV `karta` koja se kaci na ruter, obicno ima 2-3 tv tjunera i omogucava da se na raznim uredjajima u kuci prati TV program. Koristim SBB kablovsku televiziju. Da li neko ima preporuku za neki takav uredjaj koji bi radio kod nas. Nisam ogranicen na kupovinu ovde. Rad pod Linuxom je must, a bilo bi odlicno da radi i pod androidom.
Hvala mnogo,
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Bojim se da razdelnik ne resava problem, jer bih u tom slucaju na svakom uredjuju moraod a imam tv karticu i morao bih da vucem kablove na terasu da bih gledao TV na terasi na laptopu :)
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
:: jel BAŠ mora preko karte, ili da jednostavno kupiš najobičniji razdelnik za koaksijalne kablove, i vući Mile gde oćeš : :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
:: hdhomeru :: :: radi sa kodi playerom... koji radi na gotovo svim OS.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
I meni nije jasno? Najobicniji razdelnik ce ti raditi posao, sa razvucenim kablovima, samo u slucaju da je analogna televizija u pitanju (osim kod telekoma). Ako je digitalna, to neces moci nikako, osim da trazis risivere za slave rezim od provajdera.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
`na različitim uređajima` jbg nije samo tv, nego izgleda i neki laptop, itd itd. mada ako je i tv i net kod sbba, imaš one njihove fore da gledaš tv program i na tabletu, ili čemu već, samo valjda ima neko ograničenje u broju uređaja..
1. TV u dnevnoj sobi 2. Desktop u radnoj sobi gde (nazalost :)) provodim najvise vremena (dual boot Linux, Windows) gledam (vise slusam) biciklisticke trke dok radim pa je zgodno da je u nekom malo prozoru. Poseban TV ne dolazi u obzir posto su vec 4 monitora u sobi i nema vise mesta gde da se stavi 3. Laptop (samo linux) koji setam po stanu 4. Zenin laptop (samo windows) koji seta po stanu
Bacicu pogled na SBB-ovu opciju pa da vidimo kako ce to da se ponasa.
Hvala
Tebi onda treba D3Go. Mozes da se prijavis preko MojSBB nalog, ali sada zavisi koji paket imas, onda je to besplatno ili se dodatno placa u zavisnosti od paketa koji imas. Neka sica tipa 150-250 RSD.
E sad, ne znam bas koliko kanala podrzava D3Go. To bih morao da proverim.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.