Ima jedna firma preko puta bogoslovskog fakulteta (na Bogosloviji), prodaju sve od Bosch i Dremel, ne znam koja je firma, ali tamo imas provereno, malo je zavucena, udje se izmedju zgrada hodnikom, cini mi se da vlasnik ima oglase na kp. Delove za Dremel sam vidjao i u Merkuru na bezaniji, pa sta ti je blize.
:: :: potrosni materijal za male ceone brusilice/graverke(dremel), prevashodno mi trebaju kamenje za secenje metala :: Hvala unapred
Ja uglavnom Dabs alati ili amazon.de zavisi gde mi je povoljnije i koliko mi hitno treba ili ova druga mesta sto su ti preporucle kolege mada je Dabs generelani uvoznik (od njega nabavljaju ostali)
Posto sam se sa time zezao ranije sada ne vise toliko barem ne u secenju metala ( koristim sada za poliranje i graviranje najvise) zbog neisplativosti brzo se trose diskovi a strasno su skupi presao sam na malu brusilicu 115mm (ugaona brusilica) i takne rezne ploce Bosch za inox je model i jako je tanka super za lim i modovanje.
Ovi su dosta izdrzljiviji ne lome se od uvijanja ( kada se rade uglovi ili neko komleksno secenje) i malo duze traju ali su deblji tako da skidaju dosta lima sa njima
Ovo je sve ako se radi sa limom tankim 1mm za sve ostalo ti iskljucivo preporucujem ugaonu brusilicu.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 16GB Kingston MSI GTX 970 Ausu ROG SWIFT PG278Q CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair TX750W
Dabs kod Arene i ti kod Bogoslovije. Sto se tice rezanja metala ja sam uzeo ove malo vece rezne ploce sa EZlock nastavkom. Ne pucaju kao ove plocice i imaju veci precnik.
Uzimao sam Dremel dijamatski i nisam uspeo keramicku plocicu da isecem a istupela se - se nekom malom iz poljskog kompleta sam bio zadovoljan. Sad sam uzeo neke na tuljandu, ali ih nisam probao jos...
Inace imas i na tuljandu nesto alata da kupis... kao sto napisah...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.