Molim za pomoc oko kupovine klime. Ja kod kuce imam Tadiran Astro seriju koja radi fenomenalno!!! Koliko vidim vise nema kod nas da se kupe Tadiran klime (povrsno guglanje), pa me interesuje da li je bolje kupiti polovnu Tadiran (nije kineska) koja je i servisirana (bar tako tvrdi prodavac), ili je bolje kupiti neku novu Ding-Dong klimu? Takodje me interesuje koju Ding-Dong klimu kupiti, ako je ona pravi izbor. Nisu mi potrebne inverterske klime, jer ce spoljna jedinica biti u garazi na stalnih 15-20 C.
Ako si imao Tadiran, onda valja opet da uzmes najkvalitetnije, ja sam cuo od iskusnijih da su najbolje Mitsubishi i Daikin, a Tadiran nema, a i preskupa je, a cuo sam da nije taj kvalitet kao ranije. Javice se sigurno neko ko ima to u malom prstu. Ja imam inverter Samsung koju sam dobio dzabe, i radi mi savrseno . Da je nemam, uzeo bih novu i kvalitetnu, ipak je to klima, nije sporet, nemoj nikako uzimati polovnu, sem ako je bas neka cena ultra povoljna.
:: :: Postovana gospodo :: :: Molim za pomoc oko kupovine klime. Ja kod kuce imam Tadiran Astro seriju koja radi fenomenalno!!! Koliko vidim vise nema kod nas da se kupe Tadiran klime (povrsno guglanje), pa me interesuje da li je bolje kupiti polovnu Tadiran (nije kineska) koja je i servisirana (bar tako tvrdi prodavac), ili je bolje kupiti neku novu Ding-Dong klimu? Takodje me interesuje koju Ding-Dong klimu kupiti, ako je ona pravi izbor. Nisu mi potrebne inverterske klime, jer ce spoljna jedinica biti u garazi na stalnih 15-20 C :: :: Hvala unapred...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.