Zna li ko nekog pouzdanog producenta za hiphop konkretno? [BG]
STRANA 1 OD 1
dbqp
Zna li ko nekog pouzdanog producenta za hiphop konkretno? [BG]
21.04.2016. 05:02
T63431
status: user broj poruka: 1368
Znam da nije tema za IT forum iako svi oni po studijima furaju kompove, monitore, zajebane zvucne karte, monitorske zvucnike i da ne nabrajam. Znaci tekstove pisem vise od pola zivota, a hocu da to iskoristim ne da bih bio novi Juice (daleko bilo) ili ne znam sta, nego prosto zelim da iz hobija tj. iza hobija ostane neki trag u cyber prostoru o nekom liku koji je evo sad vec u 30toj odradio par old skul stvari. Neke su morale da se skinu s neta zbog reketa neke ne mogu ni da vratim jer nemam copyright ali od sad pa na dalje necu da me niko zajebava. Ako mu se ne.svidja pesma - shaltaj dalje, ako da - tresni lajk i to je to. Pljuj me u komentarima, ignorisacu te kao da si ih pisao arapskim pismom.
Znaci neko ko cuka matre, ima iole pristojan mikrofon i opremu za produkciju i finalni wav/flac/mp3. Nebitno da li je klinac od 16 godina ili matorac od 50, moje je da rokam na matru - njegovo da roka ostatak. Pa sta bude bice, za pocetak da izadje ova sto sam je nocas napisao.
Unapred hvala na odgovorima. Kontakt mejlom na dbqp@mail.ru ili ako je lakse na dbqp@sbb.rs.
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Mozes sam pokusati ako se bar malo razumes u muziku i imas sluha.
Imas trilion programa za tu namenu i ocukas to dok si rekao ``piksla` neki ritam i propratnu muzikicu. Ili angazujes nekoga harmonikasa da ti izlupa u trakove par akorda, dodas zvuk/efekt koji zelis i to loop-ujes uz neki vec gotov ritam i repujes uz to i snimis vokal - nikakva nauka. Moze Mic od 30eur da ti zavrsi posao :D
Trebace ti par meseci da se dobro uslihtas sa tim programima. Recimo, treba ti cubase za snimac i mix i recimo, Reason i sl.
Za ozbiljno snimanje i ozbiljne muzicare treba malo vise posvecenosti i angazovanja ili jednostavno kesa, pa i ako si jako los, istrpice te neko za toliko :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Suska se da je keva Wladi kupila neki do jaja EVGA mikrofon, pa se iskomuniciraj sa covekom, ima to da bude ludnica od pesme. Inace on ima i EVGA plocu, pa je kvalitet matrice zagarantovan, neces pogresiti, a kod njega u sobi je izolacija i sama akustika neprejebiva. A jos ako bi navatao Lorda da ti baci prateci vokal, ma idi....VRH!
nemoj molim te samo da budes ko DJus on je unistio rep ,peva neka sranja debil i jos mi bruka kraj.sto se tice repa ja imam par ortaka koji to peglaju vec godinama i do jaja su posto je to socijalni rep nema aviona kamiona vec samo prava Jerkovic prica. A za producenta ne znam mislim da oni rade u studiu sa Bauk squad sa Konjarnika. Evo jedne pesme poslusaj tebrex https://www.youtube.com/watch?v=lMgI54Im3jY
CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.