Dragi moji zamolio bih sve za malu pomoć oko izbora TV-a. Momenat kupovine je došao u zao čas ali šta da se radi. Ono što ja tražim je za što manje para. Nije bitna dijagonala jer i od 32` je meni super. Jednostavno ne znam šta se sada prati i koje karekteristike treba da ima. Što se mene tiče potreban je za klasično gledanje Tv-a. Znači ništa posebno. Ako imate neki predlog od čega da krenem bilo bi jako lepo.
Neprejebiva Samsung F serija 6 SM(A)RT ofc... Ova nova govna iz 2015. sa Tizenom usranim su za otpad... Zamalo 40`-tku da olupam cekicem ali na vreme sam je sklonio od sebe Da Bog da im mali debeli iz Narodne Demokratske Republike Koreje sasuo sve rakete koje ima na lageru posred usranog Seula i ostalih rupcaga gde su se nakotili
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: Dragi moji zamolio bih sve za malu pomoć oko izbora TV-a :: Momenat kupovine je došao u zao čas ali šta da se radi. :: Ono što ja tražim je za što manje para. Nije bitna dijagonala jer i od 32` je meni super :: Jednostavno ne znam šta se sada prati i koje karekteristike treba da ima. :: Što se mene tiče potreban je za klasično gledanje Tv-a. Znači ništa posebno. :: Ako imate neki predlog od čega da krenem bilo bi jako lepo.
Ako ces vecu dijagonalu za male pare imas na KP LG 43LF510V T-2 cena 330e.
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Dragi moji zamolio bih sve za malu pomoć oko izbora TV-a :: Momenat kupovine je došao u zao čas ali šta da se radi. :: Ono što ja tražim je za što manje para. Nije bitna dijagonala jer i od 32` je meni super :: Jednostavno ne znam šta se sada prati i koje karekteristike treba da ima. :: Što se mene tiče potreban je za klasično gledanje Tv-a. Znači ništa posebno. :: Ako imate neki predlog od čega da krenem bilo bi jako lepo.
A kvalitet slike kao reparirani ustaski MiG-ovi 21 u bratskoj im Ukrajini... Daj ne mlati, nek uzme lepo 32 smart tv, nek pusta YT preko android fona, nije vise 16ti vek druze
:: Ako ces vecu dijagonalu za male pare imas na KP LG 43LF510V T-2 cena 330e :: :: :: HAHAHA jebo te Max vise.. :D :: :: :: Dragi moji zamolio bih sve za malu pomoć oko izbora TV-a :: :: Momenat kupovine je došao u zao čas ali šta da se radi. :: :: Ono što ja tražim je za što manje para. Nije bitna dijagonala jer i od 32` je meni super :: :: Jednostavno ne znam šta se sada prati i koje karekteristike treba da ima. :: :: Što se mene tiče potreban je za klasično gledanje Tv-a. Znači ništa posebno. :: :: Ako imate neki predlog od čega da krenem bilo bi jako lepo.
osim kao sto sam sebi rekoh nisi glupi idiot kompleksaski pa oces grdosiju od 40, 43, 48, 55, 65 pa i 75... a sta imas u Sirbistanu da gledas na D3 - PAROVE, FARMU, VUCICA, VUCICA, PAROVE, VUCICA, FARMU, VUCICA, NATO PROPAGANDU, VUCICA, PAROVE, FARMU, VUCICA, VUCICA, PA OPET NATO PROPAGANDU... Cak i Russia Today poce da mi ide na kurac sa svojim SOUND EFFECTS-ima, kad mi je zatresao vufere na ovoj posranoj 40tki usro sam se ziv, ja reko KO JE BRE UMRO U PM a ono oni pljuju Ameriku usranu, jebala ih ona da ih jebe... Mada cuti, dobro je dok ima i druga strana medalje a ne CNN CNNN1 (N1) itd itd... Jedva cekam da kariceva TV NOVA (kazu kupio je covek) zazivi na jesen, da se malo odmorim od ovih PRONATO I PROSNS kanala... Ako do tada ne odjebem SBB i uzmem lepo antenu i gledam tih 15-20 kanala koji se emituju... Ma sta znam vise... Das tolke pare za TV renomirane firme a na njemu nista pametno, youtube pun reklama, ostale aplikacije trule ko mrtvacki sanduk, ma uzas... Jos kad mi danas u Player-u rekose da HDMI-CEC ne radi sa DENON-om (ne mozes preko daljinca od TV-a da kontrolises risiver) htedoh da popizdim... Kaze covek koj kurac da uzimas opremu kad ti provereno nece raditi na seriji 2015... Usrani SEM SUNG mrzim ga iz dna duse... A pola kuce i kucnih aparata mi SEM SUNG, ne racunajuci X mobilnih telefona .)
:: :: Nije potrebna veća dijagonala TV-a od 32`. Sasvim je ok 32` za prostoriju gde će biti T :: ::
Druze, imas sad nekoliko modela do 30000 Od Lg-ja ili Philips-a od 32 inca. Imas i one Vox varijante, ali sad nije tolika razlika u novcu, tako da vredi dodati par hiljada za ipak renomirane proizvodjace. Vidi neki od ovih modela:
PHILIPS LED TV 32` 32PHT4100/12 HD Ready LG LED TV 32` 32LB561B HD Ready LG LED TV 32` 32LF510B HD Ready LG LED TV 32` 32LB561U HD Ready LG LED TV 32` 32LF510U HD Ready
Jedina razlika izmedju njih je sto par modela ima T2 tjuner pa mozes da bocnes antenu u njih i da uzivas bez dodatnog set top box-a. Pozz
I da hvata 20 4K kanala na 720p TV-u :) Bez veze... A sta ako mu padne na pamet da koristi taj TV kao monitor... Falice mu 1920x1080 kad tad... Al dobro, vezi konja gde ti gazda kaze
:: Druze, imas sad nekoliko modela do 30000 Od Lg-ja ili Philips-a od 32 inca. Imas i one Vox varijante, ali sad nije tolika razlika u novcu, tako da vredi dodati par hiljada za ipak renomirane proizvodjace. Vidi neki od ovih modela :: :: PHILIPS LED TV 32` 32PHT4100/12 HD Read :: LG LED TV 32` 32LB561B HD Read :: LG LED TV 32` 32LF510B HD Read :: LG LED TV 32` 32LB561U HD Read :: LG LED TV 32` 32LF510U HD Read :: :: Jedina razlika izmedju njih je sto par modela ima T2 tjuner pa mozes da bocnes antenu u njih i da uzivas bez dodatnog set top box-a. Poz :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.