Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
I jos jedna tema iz zlatnog doba PCBerze by mua
STRANA 1 OD 1
dbqp I jos jedna tema iz zlatnog doba PCBerze by mua 27.01.2016. 23:20 T62859

status: user
broj poruka: 1368
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=5302&forid=12&katid=2

Ukratko, da je ovaj cekic uspeo da slomi katodnu cev, ja bih momentalno od implozije bio raskomadan komadima stakala debelih tipa 4-5-6-7 mm, ostao je samo trag od udarca, naravno TV je jos pre 2 godine otisao na otpad a pre toga sam ga jedva teglio u gepek (50kg, 72cm ekran, Shljamsung) vukuci ga po svim zivim servisima a zracio je ko MSCT...

Eto cisto da se zna od kad sam ovde na forumu a ne tu neki balavci sa nickovima tipa duqp i ostali da mi sole pamet... Gde je ta ekipa iz 2007me, nadam se samo da su zivi i zdravi, a to sto ih mrzi da vrte forum pun psihijatrijskih slucajeva je - surova realnost :D

@Misa @ZoranA : Hvala jos jednom sto ste me pustili nazad na moj omiljeni sajt! Obustavljam spamovanje do daljnjeg :P

Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC 28.01.2016. 00:15 #612835

broj poruka: 9420
Jel si ti siguran da nikada u zivotu nisi uzeo LSD?

El Capitan

dbqp Re: 28.01.2016. 00:47 #612841

Nisam, kazem ti, ali mi je zelja da to probam, pored zelje da probam heroin i kokain. Eksere ne bih, zveknuce mi cuka i mozak od mesavine MDMA, MDEA, i ostalih derivata.

Od gudri sam samo vutru, skank, shit a i jednom mi se tako sloshilo na tamjanu sto su mi rekli `ortaci` kasnije, nisam ni znao sta je u buksni i naravno probao sam spid. Shit me najbolje vozi, ali posto me zahvaljujuci briznoj mami nadziru panduri gde god zakoracim ne smem da ga zavrsim nigde.

:: Jel si ti siguran da nikada u zivotu nisi uzeo LSD
::
:: El Capita
dbqp msm 28.01.2016. 00:50 #612842

Mozda mi ga je neko nekad u nesto podvalio ali nikada nisam u zivotu imao vizuelne halucinacije, samo audio. Ono fazon Asus Xonar :D

moondoggie 24bit ? full 7.1? 28.01.2016. 17:07 #612866

broj poruka: 111
Ismejah se ko lud na linkovanu temu. Eh, de li sam trosio te godine da mi je znati...

p.s. svi znaju da je Audigy zakon :P
Bobi4ever Re: 24bit ? full 7.1? 28.01.2016. 17:25 #612867

broj poruka: 4875

Audigy sux.

:: Ismejah se ko lud na linkovanu temu. Eh, de li sam trosio te godine da mi je znati..
:: p.s. svi znaju da je Audigy zakon :P
Dexter013 Auuuu 28.01.2016. 18:57 #612871

broj poruka: 17093
Veselo bilo...

Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Natec RX22
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen: ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro re 28.01.2016. 20:50 #612882

broj poruka: 1973
vutra je medjunarodni lek za sve :D
a kad si sibo spid onda rokni i civiju tj ekser, ima ljubav da prsti na sve strane

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp0

dbqp Re: 24bit ? full 7.1? 28.01.2016. 21:52 #612888

Ja sam imao nekad davno AWE 64 pa onda jos jednu ISA (cini mi se) Creative-ovu kartu, odlicne su bile svojevremeno.

:: Ismejah se ko lud na linkovanu temu. Eh, de li sam trosio te godine da mi je znati..
:: p.s. svi znaju da je Audigy zakon :P
dbqp Re: Auuuu 28.01.2016. 21:54 #612889

Ma keva me iznervirala bre pa reko evo ti ga na... Na kraju sam joj od tog TV-a klestima presekao naponski kabl i ostavio ga ispred kontejnera. Nestao je u fazonu `Prohujalo sa vihorom` za cca 5 min. Ko da je UE55H800 a ne raspali CRT TV 72`

:: Veselo bilo..
:: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
:: GPU:GTX 970 Gigabyte G
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650
:: Keyboard: Natec RX2
:: Mouse:Mx 518+v7 blood
:: Screen: ViewSonic 27
dbqp Re: re 28.01.2016. 21:55 #612890

Ne smem ja vise sa hemijom da se igram, antipsihotici su cudo. Samo benzodiazepinski lekovi, lorazepami, diazepami, nitrazepami, rivotrili itd. To me lepo vozi. A izvalio sam i jedan super lek - ENALAPRIL, srusi ti pritisak na 116 sa 66 ali ne obara puls. Kad sve to isfrikombinujes dobijes tako relaksirano stanje mozga i tela da ti nije dobro koliko ti je dobro.
I naravno Silimarin, da se sacuva jetra i CYP450 citohromi (enzimi koji pretvaraju BZD lekove u njihove otpatke).

:: vutra je medjunarodni lek za sve :
:: a kad si sibo spid onda rokni i civiju tj ekser, ima ljubav da prsti na sve stran
:: T.S.A.R. Nuclear fire power
:: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp
Vodos zamena bios čipa na kompjuteru od Forda ... 29.01.2016. 10:11 #612918

broj poruka: 864
Kažu mi da taj kompjuter za Fordova vozila jeste tipski,samo im se razlikuje Bios.
Zna li neko zašto je spamovanje ovog foruma toliki popularno ?
Mislim,kako mladji i novopridošli članovi mogu da postave pitanja,da zatraže savet,kad se ovde više ne zna da li je ovo forum sa prevashodno it tematikom,ili je ovo zapravo nešto tipa `ispovesti` pa svako navrati i lepo piše o tome koja ga gudra i kako udara?
I sad,preporuči ti mladima da se učlane ovde?!?
Eh, hbg...

<.b>.Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??<./b>.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp Re: zamena bios čipa na kompjuteru od Forda ... 29.01.2016. 14:54 #612950

Ma za Forda ti je dovoljan softver za ocitavanje gresaka i ispravljanje istih (softverske prirode naravno, za hardver mora da radi ALAT), dakle potreban je odgovarajuci USB adapter koji ide na onaj njihov djavo od konektora itd. Makar je tako sa VAG vozilima, sa PUG vozilima, i sa svim drugim vozilima.

A sto se tice clanarine novih korisnika, ovde je sve vise i vise budala, medju njima sam i ja ali evo vec skoro 10 godina ``jasem`` ovaj forum raznoraznim pitanjima, ispovestima i cudima, pre svega da bih se najpre INFORMISAO a onda dakle i malo zabavio korisnike.

Inace sad sam presao na Liriku (lek Lyrica, ubija BZD lekove, kutija bez recepta ali sa izvestajem iz ustanove je 1.940,00 din), pre toga sam potrosio sve zalihe BZD lekova (4 tablete nitrazepama, skoro cela tabla lorazepama od 2.5mg, i skoro cela tabla diazepama od 10mg uz 3 tablete Lirike od 10mg, tri Largaktila... dodatak su neki antioksidanti, sok od Aloe vere, cink i selen u tabletama (antioksidanti ofc.), jos nije krenulo da me voza ali nadam se da necu umreti. Ah, da, roknuo sam i jedan Enalapril, cisto da mi padne malo pritisak. 130kg na 180cm, sto je mnogo mnogo je. Kamen u zuci 19.2mm. Ma ne pitaj druze, otiso sam u kurac.

:: Kažu mi da taj kompjuter za Fordova vozila jeste tipski,samo im se razlikuje Bios
:: Zna li neko zašto je spamovanje ovog foruma toliki popularno
:: Mislim,kako mladji i novopridošli članovi mogu da postave pitanja,da zatraže savet,kad se ovde više ne zna da li je ovo forum sa prevashodno it tematikom,ili je ovo zapravo nešto tipa `ispovesti` pa svako navrati i lepo piše o tome koja ga gudra i kako udara
:: I sad,preporuči ti mladima da se učlane ovde?!
:: Eh, hbg..
:: .Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
dbqp Re: zamena bios čipa na kompjuteru od Forda ... 29.01.2016. 14:56 #612951

Zato sto vise nije 1994.-ta nego 2016.-ta :D

:: .Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??.
duqp Jedan poznanik 29.01.2016. 15:50 #612957

broj poruka: 3466

Pije largaktil, zbog sizofrenije i paranoje i manijakalnosti koju ispoljava

Ima cudnih supstanci

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs