Potrebna mi je preporuka za mašinicu za šišanje kod koje moze duzina šišanje da se podesi na 1mm i 2mm. Potrosio bih oko 3000 dinara. Unapred hvala na odgovorima.
Ja sam kupio Philips u home centru za ~1800, bila je mislim najjeftinija masinica i prezadovoljan sam, ne podmazuje se. Ali, ima 1mm, pa 3mm. 1mm je bez uloska, kad se stavi ulozak, minimum je 3-ka.
:: Potrebna mi je preporuka za mašinicu za šišanje kod koje moze duzina šišanje da se podesi na 1mm i 2mm. Potrosio bih oko 3000 dinara :: Unapred hvala na odgovorima.
Hvala na brzom odgovoru. Obicno se kod frizera šišam na 2mm. Koja je tacno oznaka te Philips mašinice? Na sajtovima svih prodavnica ima po nekoliko desetina mašinica za šišanje pa ne znam koju da izaberem.
Ako imas vip karticu, cena je ovo crvenim slovima, ako ne, blizu je tvoje cene po kojoj zelis, vidim da pise 0.5-23mm da moze.
:: Hvala na brzom odgovoru :: Obicno se kod frizera šišam na 2mm. Koja je tacno oznaka te Philips mašinice :: Na sajtovima svih prodavnica ima po nekoliko desetina mašinica za šišanje pa ne znam koju da izaberem.
@imarkovic Namam vip karticu. Prosle godine sam u toj prodavnici kupio luster koji je kostao par hiljada dinara pa bih mogao da otvorim karticu ako nadjem racun.
@Dule2014 Hvala i tebi na odgovoru. Izgleda da cu kupiti tu Philips HC3420/15 masinicu. Vazno je samo da ne cupa i da u garantnom roku dobro šiša.
Prave i puske tako da neka druga reklama nije potrebna :)
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Uzeo sam pre par meseci Remington HC 5150 (poseduje bateriju, a moze da radi i na punjacu) za 2500din na KP nova sa garancijom , a po radnjama je 3500din.
Minimum je 1mm, a dobijaju se 2 ceslja za podesavanje duzine.
Drug isto ima remington HC5030 vec 2godine i koristi je stalno za sisanje i bradu, i dobro se pokazala, s`tim da ona moze i 0.5mm da sisa, sto je po meni presudno ako ces koristiti i za bradu.
Uzeh na nekoj akciji najjeftiniji Philips QC5002 sa kablom i cesljem koji se izvlaci u nekih 8 pozicija - od 0 do 21mm (ja koristim pozicije 1-3). Prohromski nozici (kazu samoostreci i bez odrzavanja - podmazivanja). Posle 3-4 godine pocela jace da brunda, uhvatim ulje za sivace masine i podmazem i radi kao sat (skoro besumno). Od tada svako trece-cetvrto sisanje pada podmazivanje i evo i dan danas radi super.
Moja preporuka.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ja se sisam takodje sam sa nekom Remington, uzeo sam je prosle godine u merkatoru na NBG. Bila je solidno skuplja od ovih cifri koje pominjete, cini mi se oko 6-7 soma, ali sam prezadovoljan. Nikada je nisam podmazao, samo rokam i ne vodim bas nesto racuna. Primetio sam recimo da je za ovih godinu dana baterija malo oslabila, pa je tako na kablu uvek jaca nego bez kabla, cak i ako je napunjena do kraja sto bi se reklo. Pre to nije bio slucaj, uvek je jacina bila istog inteziteta.
:: Uzeo sam pre par meseci Remington HC 5150 (poseduje bateriju, a moze da radi i na punjacu) za 2500din na KP nova sa garancijom , a po radnjama je 3500din :: :: Minimum je 1mm, a dobijaju se 2 ceslja za podesavanje duzine. .. Imam istu i zadovoljan sam, samo, kao što je imarkovic napomenuo za svoju Philipsovu, i ovde je bez češlja 1mm, a sa minimalno 3.
Nisam ocekivao ovoliko odgovora. Hvala svima na savetima. Uzeo bih Remington HC5150 koja kosta oko 2600 dinara kada bi moglo da se podesi sisanje na 2mm. Da li moze da se podesi sisanje na 1mm i 2mm kod Philips HC3420 i Remington HC5030? Pise preciznost koraka 2mm kod Philips masinice.
Ljudi, jel zna neko gde mogu da se kupe britve kod nas? Ja sam pitao par frizera, svi mi kazu da se to tesko nalazi. Video sam jedino neke strane koje kostaju po 50-100eur, nemaju deo za zilet, vec moraju da se ostre, al mi je to mnogo skupo.
Inace, i meni treba neka masinica, stim sto bih je najvise koristio za skracivanje dlaka na grudima pa me znima da li su ove Remington i Philips ok za to?
Vlasnik sam ove masinice vec godinu dana i super je masinica za ulozen novac. Najmanji ulozak je 3mm, ali postoji manuelno podesavanje noza na manje bez uloska. Samo napomena, da ne treba da radi duze od 40 minuta u kontinuitetu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.