Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Italijanska i francuska bela tehnika i kucni aparati
STRANA 1 OD 1
damirkic Italijanska i francuska bela tehnika i kucni aparati 09.11.2015. 00:16 T62387

status: user
broj poruka: 342
Molio bih za vase misljenje o kvalitetu. Naime, cine mi se malo skupljim od nepoznatih brendova koji poticu sa istoka a vecina daje 5 godina garancije.

Recimo Candy za mikrotalasnu, sporet, aspirator, frizider i ves masinu sto se italijanskog tice a Tefal recimo za rostilj, toster, peglu, mikser i slicno? Nesto se od ovoga pravi u Kini a nesto stvarno u Italiji i Francuskoj. Nemci i skandinavci (Siemens, Bosch, Miele, Electrolux) su mnogo skuplji a ovo gore je sve sa cenom kao i Gorenje.

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dorabi1 uzmi Beko 09.11.2015. 02:06 #607106

broj poruka: 939

5 godina garancija, odlicna servisna mreza i veoma zadovoljni korisnici, govorim o beloj tehnici. Za rostilje i mixere i pegle `bem li ga!

tortojed Sve...SVE se proizvodi u Kinlendu, pa i ovo na cemu pise ``Bosch``, ``Miele``... 09.11.2015. 07:38 #607109

broj poruka: 10997
``AEG`` itd.. Inace ``originalni`` francuski i italijanski proizvodi te vrste, generalno, bili su solidni (italijanskog Zanussi-ja kupio je Elektrolux, davno, davno..., francuski Moulinex je bio i ostao car za blendere, mixere, usisavace)...

imarkovic Re: Italijanska i francuska bela tehnika i kucni aparati 09.11.2015. 11:01 #607119

broj poruka: 18996
Ne razumem se preterano u belu tehniku, ali mogu ti reci sta mi je rekao covek od poverenja koji prodaje godinama i razume se jer radi i kao serviser. Electrolux za ves masine, Gorenje za frizidere, ostalo pojma nemam, s tim da big se slozio sa tortom.

:: Molio bih za vase misljenje o kvalitetu. Naime, cine mi se malo skupljim od nepoznatih brendova koji poticu sa istoka a vecina daje 5 godina garancije
::
:: Recimo Candy za mikrotalasnu, sporet, aspirator, frizider i ves masinu sto se italijanskog tice a Tefal recimo za rostilj, toster, peglu, mikser i slicno? Nesto se od ovoga pravi u Kini a nesto stvarno u Italiji i Francuskoj. Nemci i skandinavci (Siemens, Bosch, Miele, Electrolux) su mnogo skuplji a ovo gore je sve sa cenom kao i Gorenje
:: Hval
savatije za candy ću ti reći sutra 09.11.2015. 19:04 #607165

broj poruka: 1121
veš mašina sa sušenjem, kupljena 2012, ne izbacuje vodu. Garancija 5 godina. pozvao servis, sve potvrdli po serijskom broju... ako je pumpa ili slično, garancija važi, ako je zagušenje grešom korisnika.... cca 3600 rsd... sutra od 16h... jel žena za..bala il je geknulo.... vdećemo... moulinex mikrotalasnu imam 22 godine... odneo je na posao ( jer kupih novu)... i dalje šljaka sasvim normalno... a u Tefalove tiganje moguu da se zakunem...one delmano keramike i mambo jumbo top šop izvikane sam progorele pobacao
posle godinu dana normalne upotrebe....

DELL INSPIRON 17R N7110

savatije sa druge strane... 09.11.2015. 19:23 #607168

renovirao sam kuhinju, prvi put ubacio aspirator gorenje...je..o sm im sve po spisku...za isti koji je sirok 60 cm, nigde ne pise kolika je montažna širina, pa ti vidi kad kupuješ viseće elemente prema širini aspiratora i ispališ se ko ja ( montažna širina je 55 , ali to shvatiš tek kad raspakuješ kutiju ) Operater u call centru gorenja, na moje pitanje, postoje li adapteri koje bih kupio da to sve uglavim ispod elementa od 60, se prekrstio i rekao..` stvarno ne piše nigde ( pdf fajl za montažu) , pa onda ne vredi da vam šaljem servisera `. Nabudžio sam ja to nekako dodajući tesane letve usput više puta sekući se na neobrađee ivice grubog lima i kad je sve leglo, uključim ga a jedan motor blago lupa dok ne postigne brzinu ( ima dva motora ) Prave ga Italijani...i đubre je ne viđeno toliko o novom gorenju

DELL INSPIRON 17R N7110

savatije dugme u suženom odvodu 11.11.2015. 03:22 #607237

stisnuto odvodno crevo... + kamenac i to je to....

DELL INSPIRON 17R N7110

damirkic Re: dugme u suženom odvodu 11.11.2015. 18:39 #607269

broj poruka: 342

Znaci nije kriv Candy :D

:: stisnuto odvodno crevo... + kamenac i to je to...
:: ***************
:: DELL INSPIRON 17R N711
imarkovic Re: Re: dugme u suženom odvodu 11.11.2015. 21:45 #607285

broj poruka: 18996
..niti se moze praviti sud na osnovu jednog uredjaja

:: Znaci nije kriv Candy :
:: :: stisnuto odvodno crevo... + kamenac i to je to...
:: ::
:: :: ***************
:: :: DELL INSPIRON 17R N711
tonce Toster 06.05.2016. 06:59 #617991

broj poruka: 411
Moze neko da mi preporuci neki toster do 4 hiljade iz CBT ili Teh*****je radnji ?

i5 2320 3.0MHz
Gigabyte GA-Z77M-D3H
DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600
Powrecolor R9 270 TuboDuo
Cooler Master 332 Elite
Logitech X-230
Philips 22`
LC Power 650W Green Power V2.3

Bobi4ever ... 06.05.2016. 09:31 #617994

broj poruka: 4875

Od svih tehnikalija, verovali ili ne, najduze me sluzi mikrotalasna marke Daewoo, stara je nekih 23 godine.

Sto je jos bolja fora, nikada se nije pokvarila.

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs