Za TV ne postoji preveliko. Koliki god da uzmes, navicici ces se a posle ces se pitati zasto nisi uzeo veci. Pogotovu ako si mogao. Mada ja i ne gledam TV program, ali za filmove granica je velicina zida. :) I, da, MIRNE BRACNE VODE I SRECNO NA POSLU.
U kuci roditelja imam 32F5000 uzet od madjara, lepo se pokazao, samo sto mu je zamenjena T-Con ploča (lično sam menjao)
Na Curved sam bacio oko, ali je skup od 48` preko 100k (48J69300 Samsong)...
Pitanje je da li ici na 4k, ima li potrebe za tim na dijagonamala od 42` ili da lepo uzmem neki u rangu 60k dinara, da li se u toliko primeti razlika u kvalitetu slike na non HD kablovskoj?
ASUS M5A97 R2.0 /AMD FX 6300 / 8GB HyperX Fury / 270X GAMING OC / WD Blue 500 & 1TB / SPS-630M / V3 BLACK
Znam da su svi skepticni oko tih `no name` televizora ali polako postajem sve otvoreniji i za Vox marku. Ovi novi modeli su (bar na papiru) savrseni sem sto na njima pise Vox.
Pazi ovaj tv od 50 inca kosta 68 000 a ima 3 godine garancije...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.