Nije bas vezana tema za PC ali ajd da ne jurim drugde.
Imam Pezo 307 koji ima fabricku centralnu bravu, ali daljinski na kljucu od njega je polomljen. U servisu su mi objasnili i pokazali da je neko laicki probao da ga popravi i napravio veci problem polomivsi cipove na ploci kljuca.
Ponudili su mi soluciju da zovu centralu Pezoa za kod i da mi naprave ceo nov kljuc sa tim daljincem i da ce sve to kostati 110e.
Meni naravno skupo i interesuje me da li su moguce ove opcije?
a) Da li moze neki servis da testira, sazna, ispita koji je kod za moja kola i da naprave daljinski kao privezak?
b) Da li ja mogu na buvljaku da kupim onaj set za centralnu bravu za 20e i da ugradim samo antenu da prima signal, a da koristim daljinac sto dobijem u paketu (kao privezak)?
Najbolji u gradu, samo nisam siguran da je trenutno u Bg jer ga nisam video nekih desetak dana. Posto zivimo u istom kraju. Videcu danas gde je sta je a ti posalji broj na mejl da ti se on javi ili ako ga uvatim saljem ti pa ga ti cimaj.
:: :: :: Najbolji u gradu, samo nisam siguran da je trenutno u Bg jer ga nisam video nekih desetak dana. Posto zivimo u istom kraju. :: Videcu danas gde je sta je a ti posalji broj na mejl da ti se on javi ili ako ga uvatim saljem ti pa ga ti cimaj. ::
Regularno se bavi time, a i ostalim stvarima vezanih za automobile. ima radionicu i nista vezano za kradju automobila i slicno. Pomenuo sam ga jer mislim da ce barem duplo jeftinije izaci nego ova ponuda od valjda 110e.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.