cena do 450 e nije neophodan smart ali ako ima dobro dosao velicina 40-42, kupovina u inostranstvu madjarska i slicno preko nasih dobavljaca. jedan model do sada u mom izboru LG LED LCD 40LF630V ima li nesto bolje za taj novac preporuka ko ima iskustva. hvala!
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
ja sam malo pospan pa ti mozda tako zvucim ali se nisam salio
kada je u pitanju izbor TV
NO 1. SAMSUNG no 2. lg
pa onda svi ostali
sony znam provereno da su tesko sranje na najmanju varijaciju napona dovidjenja drugaru izgorelo 3 komada 2x 32` i jedan 40` kako koji izgori on tako kupi novi dok nije uzeo samsung 32`
zato smo srecni sto imamo samsung i asus da ne moramo da se odlucimo za no 2. osim u slucaju ne znanja
NISTA BEZ KABLA
:: :: :: :: hahaha dobri ste, salu na stranu jos neka preporuka i iskustvo :: hvala
ovaj Samsung UE32H5500 ima jedan super praktican dodatak pomocu kojeg sa jednim daljinskim ( od tv ) mozes da kontrolises sve ostale uredjaje poput kucnog bioskopa risivera itd... ja licno to ne koristim ali mozda tebi dobro dodje
Kakav je to `dodatak`? Ja ga nemam na H5500... Ako mislis na HDMI-CEC, to smece mi nije radilo ni na jednom Samsung TV-u u poslednjih 5-6 god. (mozda je tako i sa drugim proizvodjacima, nisam isprobavao). Prepozna vecinu HDMI-CEC uredjaja koje povezem, ali nece i da ih kontrolise... Mozda i hoce ako su isto tako Samsung-ove proizvodnje, ali ostale... jok!
Inace, i ja sam prezadovoljan kvalitetom Samsung TV-a ali ne treba kuditi LG, koji je isto tako dobar, ako ne i bolji. Jedini razlog sto sam se ja u pocetku odlucivao za Samsung umesto LG je to sto LG tada nije imao sve kodeke. Npr. za DTS audio itd. Sada je to sve valjda isto - ne znam samo kakva je trenutna situacija sa HEVC/H.265...
:: da zaboravio sam da napomene :: :: ovaj Samsung UE32H5500 ima jedan super praktican dodata :: pomocu kojeg sa jednim daljinskim ( od tv ) mozes da kontrolises sve ostale uredjaje poput kucnog bioskopa risivera itd... ja licno to ne koristim ali mozda tebi dobro dodj :: :: NISTA BEZ KABLA :: ::
na racunaru kad kliknem desni klik na bilo koju sliku video ili audio imam opciju `play to`
i reko aj da vidim sta je sad to ja kliknem ono mi izbaci kao opciju moj tv ja reko aj da vidim sta ce da se desi ( a hdmi mi nije povezan ) ja kliknem kad ono pocne da ide fim na tv ja se istripovao zesce reko sta sad jbt kako
dok nisam skontao da verovatno strimuje preko modema jos mi nije tacno jasno kako lol
ali mi se svidja extra zato sto ne moram u windowsu da ukljucujem drugi ekran ili extend itd....
Verovatno si pustio preko wifi-a. Inace, Samsung nema veze sa displejima za (kako rece) precenjeni iPhone. Displeje za njega prave LG, Sharp i ne mogu da se setim imena trece firme. 3/4 ili 75% displeja koje proizvede LG `jabucica` ugradjuje u svoje uredjaje. Cisto da znas
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.