Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Slusalice oko 5000
STRANA 1 OD 1
vukdusan Slusalice oko 5000 04.08.2015. 17:57 T61840

status: user
broj poruka: 800
Pozdrav svima,

zeleo bih da kupim slusalice, primarno za muziku/filmove/poneku igricu. Razmisljam se izmedju Sony XB400 i Pioneer Se-MJ721.
Da li je neko probao, pa moze da uporedi?

Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
1AGRESSOR ..... 04.08.2015. 18:28 #600381

broj poruka: 825
GENIUS CAVIMANUS HS-G700V

imao sam mnogo skuplje modele od asusa logitech i a4tech ove su najkvalitetnije i naj istrajnije

evo samo jedna stvar na svim ostalim slusalicama sundjeri se raspadnu izlizu ili jednostavno razlepe

a na ovim bas jeste koza i to sivena a ne lepljena evo kod mene posle 3-4 god jeste malo ispucala ali nista nije otpalo cak se ni ne vidi dok se ne pogleda izbliza i pritisne sa dva prsta

na primer na asus vulcan anc sundjeri se oljustili kao ona sluz na barenom jajetu sto je izmedju ljuske i jajeta eto jbg ne znam kako drugacije da opisem lol i to posle godinu dana

cim budem imao para ima da kupim jos 2 3 komada ovih genius
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan USB? 04.08.2015. 20:34 #600391

broj poruka: 800

Malo se plasim ovog usb ulaza, šta ako budem želeo da ih koristim sa uređajem koji ga nema. Ne znam kolko je to praktično...
1AGRESSOR ... 04.08.2015. 20:48 #600392

pa znas kako

uzmes jedne bolje kvalitetnije slusalice koje ces koristiti najcesce ( genius )

a uzmes jos jedne za 300-400 din ako ti bas zatreba 3.5mm

ja imam jedne kineske 3.5 mm uzeo za 450 din za svaki slucaj za rezervu

moondoggie ja koristim 04.08.2015. 21:02 #600393

broj poruka: 111
Sony DR-BTN200... izasle me 35e.

rydii Slusalice oko 5000 04.08.2015. 21:34 #600404

broj poruka: 40
Ako te ne mrzi da narucujes iz kine:
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Original-Genuine-Takstar-T-S-hi2050-Hi-Fi-Stereo-Headphones-Open-Dynamic-Music-Headset-Earphone/528130999.html
ili kod nas imas ovo:
http://roostermusicshop.com/product/superlux-hd681-evo-white-slusalice/6619/
i naravno trebalo bi da imas neku kvalitetniju zvucnu, posto integrisana ne moze da iskoristi ni kvalitet ,ni glasnocu ovih slusalica.

1AGRESSOR Re: Slusalice oko 5000 04.08.2015. 21:43 #600406

super jel salju i garanciju i da li se ti sundjeri od svetlog platna lako skidaju i peru?

:: Ako te ne mrzi da narucujes iz kine
:: http://www.aliexpress.com/item/Hot-Original-Genuine-Takstar-T-S-hi2050-Hi-Fi-Stereo-Headphones-Open-Dynamic-Music-Headset-Earphone/528130999.htm
:: ili kod nas imas ovo
:: http://roostermusicshop.com/product/superlux-hd681-evo-white-slusalice/6619
:: i naravno trebalo bi da imas neku kvalitetniju zvucnu, posto integrisana ne moze da iskoristi ni kvalitet ,ni glasnocu ovih slusalica
::
moondoggie garancija sa alija 04.08.2015. 21:47 #600407

do sada narucih boga i narod odande, ukljucujuci i asus zenfone 2, 3 para BT slusalica zeni za gaming i mob, externi msata hdd, i za sve je garancija pisana na sajtu, za produkt koji narucujes.

od dana prijema vazi onoliko koliko kaze prodavac. ako je kvar u garantnom roku zbog samog uredjaja oni ce cak i postarinu da plate, ako je kvar nastao tvojom krivicom ti placas postarinu a oni ce da razmisle da li uvazavaju garanciju ili ce samo naplatiti servis...

(moje licno iskustvo preneseno. dosta pazarim na aliju i zadovoljan sam :))

1AGRESSOR Re: garancija sa alija 04.08.2015. 21:48 #600408

wow ok hvala od sada cu da razmotrim ali pri svakoj kupovini

NISTA BEZ KABLA

:: do sada narucih boga i narod odande, ukljucujuci i asus zenfone 2, 3 para BT slusalica zeni za gaming i mob, externi msata hdd, i za sve je garancija pisana na sajtu, za produkt koji narucujes.
:: od dana prijema vazi onoliko koliko kaze prodavac. ako je kvar u garantnom roku zbog samog uredjaja oni ce cak i postarinu da plate, ako je kvar nastao tvojom krivicom ti placas postarinu a oni ce da razmisle da li uvazavaju garanciju ili ce samo naplatiti servis..
:: (moje licno iskustvo preneseno. dosta pazarim na aliju i zadovoljan sam :)
moondoggie uvek razmotri aliexpress, pametno je... 04.08.2015. 21:57 #600409

i uvek uzmi sa dozom rezerve svaki prodavcev opis i cenu pre popusta (dosta je uvek na `popustu`). BT sluske koje uzeh zeni su navodno vredele 70e, a sa popustom ih kupih za 14e. realno vrede oko 40ak. zvuk je savrsen, slusalice su malo jeftinija plastika ali dobra. nigde ne zvace, ne krcka, itd.

mana koju mi uocismo je da je on off dugme malo `flimsy` tj izgleda kao da ce da otpadne, ali samo izgleda. Lepo funkcionise i ne ispada, ali eto, osecaj....

obavezno citaj opise od drugih kupaca, ali gledaj ruske, ukrajinske, i istocno evropske jer su najrealniji. Par puta sam nailazio na nezadovoljne nemce, svedjane, koji su platili 4evra nesto sto tamo vredi minimum 20, i kao nije to EU kvalitet. KHM.

meni danas bas stigla xiaomi MI baterija od 16000 maha. dobio gumi futrolu gratis, lepo uradjena, samo je stigla jedna zastitna plastikica koja zvace. pisao prodavcu, on mi odgovorio za 2h, i rekao da ce mi vratiti 4e ako se slazem (baterija kosta 16). ja pljucno smrt lepak jednu tufnicu i sve ko novo :)

p.s. samo bez kabla valja... cak i vib***or :P

p.p.s. takodje gledaj da juris prodavce sa sto vise dijamanata ili direktno dobavljaca iz neke fabrike, oni nikad nece da dozvole da im das negativnu ocenu jer im radnja zavisi od svake ocene
1AGRESSOR Re: uvek razmotri aliexpress, pametno je... 04.08.2015. 22:03 #600410

`p.s. samo bez kabla valja... cak i vib***or :P` ahahahaha lol

hvala na pomoci i savetima druze

idem bas sad na ali da malo razgledam

a kakva je situacia sa dostavom ko ti donese na kucu npr post express, aks, bex ...?
i koliko izadje postarina
NISTA BEZ KABLA

:: i uvek uzmi sa dozom rezerve svaki prodavcev opis i cenu pre popusta (dosta je uvek na `popustu`). BT sluske koje uzeh zeni su navodno vredele 70e, a sa popustom ih kupih za 14e. realno vrede oko 40ak. zvuk je savrsen, slusalice su malo jeftinija plastika ali dobra. nigde ne zvace, ne krcka, itd
:: mana koju mi uocismo je da je on off dugme malo `flimsy` tj izgleda kao da ce da otpadne, ali samo izgleda. Lepo funkcionise i ne ispada, ali eto, osecaj...
:: obavezno citaj opise od drugih kupaca, ali gledaj ruske, ukrajinske, i istocno evropske jer su najrealniji. Par puta sam nailazio na nezadovoljne nemce, svedjane, koji su platili 4evra nesto sto tamo vredi minimum 20, i kao nije to EU kvalitet. KHM
:: meni danas bas stigla xiaomi MI baterija od 16000 maha. dobio gumi futrolu gratis, lepo uradjena, samo je stigla jedna zastitna plastikica koja zvace. pisao prodavcu, on mi odgovorio za 2h, i rekao da ce mi vratiti 4e ako se slazem (baterija kosta 16). ja pljucno smrt lepak jednu tufnicu i sve ko novo :
:: p.s. samo bez kabla valja... cak i vib***or :
:: p.p.s. takodje gledaj da juris prodavce sa sto vise dijamanata ili direktno dobavljaca iz neke fabrike, oni nikad nece da dozvole da im das negativnu ocenu jer im radnja zavisi od svake ocene
moondoggie postarina je u 99% slucajeva fraj. 04.08.2015. 22:18 #600411

na kucu ti donese posta srbije, jer sve se salje preko china post ili Nederland post, koje imaju free uslugu za te pakete/paketice.

moje licno iskustvo je pokazalo da carina u srbiji oce da jede ....bombone... ponekad, i da oce da naplate carinu u vrednosti od 100% proizvoda. kumi su hteli da naplate 3000 carinu za lampu za nokte i set za manikir jer su oni procenili da to vredi 8000din. ja odneo izvestaj iz banke i SS sa alija, koliko sam platio (23evra) i onda su rekli da na taj iznos nema carina i da je sve ok. potrajalo 7 dana duze ali jbg. bagra.

ovde nemam problema, sve stize na kucnu adresu, postar vec zna da narucujem iz kine. kada je nesto vrednije (mobilni itd, preko 150e) onda narucujem na posao, jer tamo imam tax free, pa mi lepo :P
ako planiras nesto vece naruciti raspitaj se kako ce to proci sa srb carinom, ili cemo se dogovoriti ako hoces, pa u oktobru kad dolazim mogu da ti ponesem (narucis ovde na mene da stigne) itd itd

1AGRESSOR Re: postarina je u 99% slucajeva fraj. 04.08.2015. 22:23 #600412

hvala
NISTA BEZ KABLA

:: na kucu ti donese posta srbije, jer sve se salje preko china post ili Nederland post, koje imaju free uslugu za te pakete/paketice
:: moje licno iskustvo je pokazalo da carina u srbiji oce da jede ....bombone... ponekad, i da oce da naplate carinu u vrednosti od 100% proizvoda. kumi su hteli da naplate 3000 carinu za lampu za nokte i set za manikir jer su oni procenili da to vredi 8000din. ja odneo izvestaj iz banke i SS sa alija, koliko sam platio (23evra) i onda su rekli da na taj iznos nema carina i da je sve ok. potrajalo 7 dana duze ali jbg. bagra
:: ovde nemam problema, sve stize na kucnu adresu, postar vec zna da narucujem iz kine. kada je nesto vrednije (mobilni itd, preko 150e) onda narucujem na posao, jer tamo imam tax free, pa mi lepo :
:: ako planiras nesto vece naruciti raspitaj se kako ce to proci sa srb carinom, ili cemo se dogovoriti ako hoces, pa u oktobru kad dolazim mogu da ti ponesem (narucis ovde na mene da stigne) itd it
Zdebeli 04.08.2015. 22:57 #600414

broj poruka: 1380
Ako hoćeš prvenstveno za muziku, i želiš `neutralan` zvuk (ove neke navedene imaju pojačan bas) onda pogledaj Superlux 681 (ili Samson sr850). Koštaju 25-30e, a možeš i da odradiš mod da dobiješ još izbalansiraniji zvuk koji se poredi sa znatno skupljim AKG modelima.
Evo ti detaljan opis i modovanje: http://skr.rs/RWS

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs