spalio kamaru para na novu kuhinju, po prvi put stavljam aspirator http://goo.gl/XZGlfg ali nemam pojma sta da radim sa odvodom. Namena mi je unutrasnja cirkulacija bez spoljnog odvoda, el` onu izlaznu rupu treba da zatvorim oli da je proguram kroz viseci element crevcetom i ostavim da zvrji otvorena... ajd help...sutra dolaze da mi montiraju kujnu....
Ne smeta ništa ako ostane otvorena.Ti imaš klapnu u samom aspiratoru sa kojom biraš sistem filtracije.Pošto si rešio da ideš na aktivni ugalj,ja da sam na tvom mestu bi išao na drugu soluciju jer ćeš brzo poželeti da staviš crevo pa napolje da gura.Skupa ti je ta rabota sa aktivnim ugljem i nije efikasna.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
moram tako, nemam uslova da bilo gde napravim izduv ( betonjerka bez venttilacionog kanala u kuhinji ).... ali jos ne kapiram iz tvog odgovora... jel da udaram chep iznad motora (ako nema klapne ) ili ne ?
**************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: Ne smeta ništa ako ostane otvorena.Ti imaš klapnu u samom aspiratoru sa kojom biraš sistem filtracije.Pošto si rešio da ideš na aktivni ugalj,ja da sam na tvom mestu bi išao na drugu soluciju jer ćeš brzo poželeti da staviš crevo pa napolje da gura.Skupa ti je ta rabota sa aktivnim ugljem i nije efikasna :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Nemaš potrebe da stavljaš nikakav čep.Evo linka skroz isti pricip http://goo.gl/O0WXKz skini pdf i obratiš paznju na sliku 21.Kad uradiš kao na slici više nema vazduha na otvoru koji ti smeta.Staviš neku policu iznad,možeš da iskoristiš prostor ne treba ti nikakav čep.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.