Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Klima uredjaj???
STRANA 1 OD 1
kobe Klima uredjaj??? 14.07.2015. 19:00 T61690

status: user
broj poruka: 427

Pozdrav za sve , ukratko receno planiram kupovinu klime za manju prostoriju oko 10 m2 soba duzine 5 sirine 2 i po metra, da li neko iz iskustva moze da mi kaze da li je jacina klima uredjaja tipa sedmica dovoljna? i mozda preporuka za brand planiram Crown ili Gree ! Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Za slicne pare 14.07.2015. 23:30 #599079

broj poruka: 5704
Whirlpool ili bas ako mora koja hiljada manje onda Midea....ostalo je groblje. Uzmes lepo 9-ku za oko 30.000 Whirlpool ima i da te greje do -10C

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

stefan989 cena? 15.07.2015. 17:19 #599114

broj poruka: 266
Za koliko para uzimas?
ilicstefan re 16.07.2015. 13:50 #599183

broj poruka: 1577
Midea. Razgovarao sa jednim serviserom i monterom. Midea se kod mnogo ljudi pokazala kao pouzdana iako je kineska.

Kupiću je i ja sigurno jer mi treba još jedna.

Što se tiče kvadrature, sedmica ima to lagano da ohladi. Nije to neki bog zna koliko veliki prostor da se ona muči.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs