Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Youtube aplikacija na Samsung Smart TV vise ne pravi probleme
STRANA 1 OD 1
Error Youtube aplikacija na Samsung Smart TV vise ne pravi probleme 11.06.2015. 04:53 T61464

status: user
broj poruka: 133
http://www.tomsguide.com/answers/id-2672002/samsung-smart-youtube-app-volume.html

U threadu se lepo vidi kako se Shljamsung lepo ogradio i okrivio nesrecni Youtube i najavio ispravku za 9.06 (danas je 11.06), pa cim sam procitao kompletan thread upalio sam istu na svom TV-u i gle cuda - VOLUME CONTROL RADI.

Steta samo sto je 4:51 trenutno pa ne mogu da se izivljavam sa muzikom ali Boze moj bice dana za megdana.

Zelim ovim postom da obradujem i ostale Samsungdzije koje su se javile pre neki dan sa istim problemom da je aplikacija proradila i da obavezno u Smart habu ukljuce auto update apps, naravno uz obavezno pravljenje samsung accounta (moze se iskoristiti i onaj koji je napravljen na mobilnom telefonu iste firme).

Dakle sve radi kao nekad u stara dobra vremena i nadajmo se da se vise ovakve gadosti nece ponavljati, jer je Youtube ubedljivo najkoriscenija aplikacija na svakom Smart TVu, pri cemu ne mislim samo na Samsung.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Bravo za njih!!! 11.06.2015. 11:19 #596049

broj poruka: 3741
Do yaya vest!!!
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.

Error Re: Bravo za njih!!! 11.06.2015. 14:41 #596066

broj poruka: 133
Bilo ih je dvojica u prosloj temi koja se ticala ovoga, pa se nadam da ce ova aktuelna poziveti dok je ne vide, verovatno su i oni kao i ja grdno ispizdeli kad su provalili ovaj `sitan` bag u omiljenoj nam aplikaciji. A sada da provrtim neke pesmice, sto se kaze za dusu.

:: Do yaya vest!!
:: support normalit
::
:: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
blackwolf Re: Youtube aplikacija na Samsung Smart TV vise ne pravi probleme 12.06.2015. 21:55 #596156

broj poruka: 1504
Evo sad baš proverio radi i kod mene :)

Black Wolf

:: http://www.tomsguide.com/answers/id-2672002/samsung-smart-youtube-app-volume.htm
:: U threadu se lepo vidi kako se Shljamsung lepo ogradio i okrivio nesrecni Youtube i najavio ispravku za 9.06 (danas je 11.06), pa cim sam procitao kompletan thread upalio sam istu na svom TV-u i gle cuda - VOLUME CONTROL RADI
:: Steta samo sto je 4:51 trenutno pa ne mogu da se izivljavam sa muzikom ali Boze moj bice dana za megdana
:: Zelim ovim postom da obradujem i ostale Samsungdzije koje su se javile pre neki dan sa istim problemom da je aplikacija proradila i da obavezno u Smart habu ukljuce auto update apps, naravno uz obavezno pravljenje samsung accounta (moze se iskoristiti i onaj koji je napravljen na mobilnom telefonu iste firme)
:: Dakle sve radi kao nekad u stara dobra vremena i nadajmo se da se vise ovakve gadosti nece ponavljati, jer je Youtube ubedljivo najkoriscenija aplikacija na svakom Smart TVu, pri cemu ne mislim samo na Samsung.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs