Drugari pomozite, Sutra bih trebao da kupim digitalni tjuner za TV i nisam u toku koji da izaberem. U kući mi je kablovsak pa nisam ni razmišljao o izboru ali sada mi treba za rođaka, gore na vikendici gde vidimo toranj na Čotu ali gotovo je... Koji i gde u N. Sadu da uzmem, stariji je TV, budžet je 4iljade i treba mi i skart kabl. Hvala unapred i pozdrav svima
vidi da podrzava titlove ,jer se preko njega mogu gledati filmovi preko USB-a ,znaci ima funkciju i kao dvd plejer.Za one koji idu preko kablovske sami operateri daju za dz. ,meni je dala posta.net risiver za dz .to je DVBT C klasa cita sve moguce formate divx ,flv ,mkv ,mp4 ,podrzava h264 codec.
HKRIZONS S kao sto rece kolega iznad...fura ga moja baba na avali vec dve nedelje lepo radi ne stuca snima na usb cita titlove ...kinez a dobar...kosta oko 3k svuda plus scart ti je oko 300 din i eto ostane jos za neko pivo...
Pozdrav. CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
DENVER DTB-132 kupljen u in-in montiran za vikend na poslu na neki benq monitor sa tv tjunerom.Jedina mana je što nema žuta boja titla kad pustiš film preko usb.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.