Sa cime konvertovati video fajl snimljen na digitalnoj TV ?
STRANA 1 OD 1
obradmi
Sa cime konvertovati video fajl snimljen na digitalnoj TV ?
14.05.2015. 18:31
T61268
status: user broj poruka: 7720
naime nece ni da reprodukuje taj fajl na kompu ,probao sam sve moguce plejere.Jedino sto daje setup box ,to je preko av out na TV karticu capture ,ali to nije Full HD rezolucija nego PAL.Inace na flesh 16 Gb stane oko 8-9 sati programa.
Snimam preko setup box-a u full-hd na flash ,u pitanju je DVB-C setup box posto je kablovska u pitanju.E sad kad izvadim flash i stavim na komp ,nece ni da reprodukuje (imam sve moguce kodeke) ,a ni da konvertuje taj fajl koji ima ekstenziju .tc.Fajl koji sam snimio mogu samo da gledam na setup box-u. Milos847 Probao sam sve konvertere pa i taj u pitanju izgleda enkriptovan fajl. Jedino sto mogu da uradim to je da snimljen fajl preko box-a pustim u reprodukciju na box-u i odradim preko AV out RCA capture na TV karticu u pal rezoluciji.To im je neka zastita ,autorska prava pretpostvljam ........ :: Nisam te baš najbolje razumeo,jel snimaš preko set top boxa ili tv kartice :: :: :: Black Wolf :: ::
Ako snimaš preko set top boxa, to je sve enkriptovanor kao što si i prepostavio, svaki stb i smart tv to ima. Ima nekih alata za dekriptovanje na netu ali nemam pojma jel to uopšte radi.
:: Snimam preko setup box-a u full-hd na flash ,u pitanju je DVB-C setup box posto je kablovska u pitanju.E sad kad izvadim flash i stavim na komp ,nece ni da reprodukuje (imam sve moguce kodeke) ,a ni da konvertuje taj fajl koji ima ekstenziju .tc.Fajl koji sam snimio mogu samo da gledam na setup box-u :: Milos847 Probao sam sve konvertere pa i taj u pitanju izgleda enkriptovan fajl :: Jedino sto mogu da uradim to je da snimljen fajl preko box-a pustim u reprodukciju na box-u i odradim preko AV out RCA capture na TV karticu u pal rezoluciji.To im je neka zastita ,autorska prava pretpostvljam ....... :: :: Nisam te baš najbolje razumeo,jel snimaš preko set top boxa ili tv kartice :: :: :: :: :: :: Black Wolf :: :: :: ::
Probao sam i to nece ,ko zna koja je to AES enkripcija .Mada je ok slika kada se odradi capture jedino sto je manja rezolucija.Ali naci ce se majstor i za to.
A zasto bi se ti uopste trudio da zaobidjes tamo neke `man-made` zastite. Povrh svega ono sto covek kreira ima vecu vrednost od onoga sto nam je Bogom dano (hrana, deca, intelekt...), zar ne? Treba biti mali poslusan dron, `Yes Man` i sve ce vec nekako samo leci na mesto.
@korporativni trolovi Vecu smejuriju od termina `autorska prava` u zivotu nisam cuo. Ko da ti isti `autori` nisu drpili to isto znanje koje sada ljubomorno cuvaju. Sto se mene tice licemer do licemera, ali ni to nece jos dugo. Savovi pucaju na sve strane globalno gledajuci i ova sarada koju plasiraju ce im se samo obiti o glavu.
p.s. http://tinyurl.com/lhzg6p7 _____________________________ WAR IS PEACE FREEDOM IS SLAVERY IGNORANCE IS STRENGTH
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.