Da li je neko probao ove android rucne satove.Vidim da imaju oni koji su vezani za neki model mobilnog telefona a ima i nezavisnih.Kako vam se cini njihova rezolucija malog ekrana,sta moze da se s njima radi jos osim pokazivanja vremena,kako se pune-baterija-trajanje i na kraju kakva im je cena za neke normalne modele(obicni modeli bez plem.metala,dijamanata i slicno),na ovo i slicne stvari sam mislio: - http://www.wareable.com/smartwatches/lg-watch-urbane-lte-announced-9643 -http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/wearable-tech/3600487/huawei-watch-hands-on-review/ -http://www.techradar.com/reviews/wearables/huawei-talkband-b2-1286065/review
Ja evo vec godinu dana koristim Samsung smart watch Galaxy Neo2 koji sam dobio uz S5 i mogu reci da je stvarcica zaista super i interesantna. Od merenja otkucaja srca, potrosenih kalorija, koliko si prepesacio, prevezao biciklu, itd..., koristim ga i redovno kao hands free u kolima jer me sagovornici savrseno cuju, ne moram da se derem kao kad recimo koristim spikerfon na telefonu. Meni licno jako korisna stvarcica. Sama mogucnost da menjas dizajn i izgled casovnika je zaista odlicna stvar, pa tako prakticno uvek imas nekoliko izgleda koji ti se svidjaju i nikad ti nije dosadan.
Izdvojio bih kao korisnu stvar push up obavestenja o prognozi vremena kao i porukama, mailovima itd...., jednostavno dok si u pokretu skoro uopste ne moras da vadis telefon iz dzepa, a za mene najvecu upotrebnu vrednost ima dok vozim biciklu.
Rezolucija ekrana jeste mala, ali zaista sasvim zadovoljavajuca za ovu velicinu, text se cita bez ikakvih problema i lepo izgleda.
Cena ne bi trebala da je nesto paprena, ali kapiram da dati manje od 200e za nesto ovako je ok.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
:: Ja evo vec godinu dana koristim Samsung smart watch Galaxy Neo2 koji sam dobio uz S5 i mogu reci da je stvarcica zaista super i interesantna. Od merenja otkucaja srca, potrosenih kalorija, koliko si prepesacio, prevezao biciklu, itd..., koristim ga i redovno kao hands free u kolima jer me sagovornici savrseno cuju, ne moram da se derem kao kad recimo koristim spikerfon na telefonu. :: Meni licno jako korisna stvarcica. :: Sama mogucnost da menjas dizajn i izgled casovnika je zaista odlicna stvar, pa tako prakticno uvek imas nekoliko izgleda koji ti se svidjaju i nikad ti nije dosadan :: :: Izdvojio bih kao korisnu stvar push up obavestenja o prognozi vremena kao i porukama, mailovima itd...., jednostavno dok si u pokretu skoro uopste ne moras da vadis telefon iz dzepa, a za mene najvecu upotrebnu vrednost ima dok vozim biciklu :: :: Rezolucija ekrana jeste mala, ali zaista sasvim zadovoljavajuca za ovu velicinu, text se cita bez ikakvih problema i lepo izgleda :: :: Cena ne bi trebala da je nesto paprena, ali kapiram da dati manje od 200e za nesto ovako je ok :: :: :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
Koliko baterija traje, po meni vrlo bitna stavka? GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Ja evo vec godinu dana koristim Samsung smart watch Galaxy Neo2 koji sam dobio uz S5 i mogu reci da je stvarcica zaista super i interesantna. Od merenja otkucaja srca, potrosenih kalorija, koliko si prepesacio, prevezao biciklu, itd..., koristim ga i redovno kao hands free u kolima jer me sagovornici savrseno cuju, ne moram da se derem kao kad recimo koristim spikerfon na telefonu. :: Meni licno jako korisna stvarcica. :: Sama mogucnost da menjas dizajn i izgled casovnika je zaista odlicna stvar, pa tako prakticno uvek imas nekoliko izgleda koji ti se svidjaju i nikad ti nije dosadan :: :: Izdvojio bih kao korisnu stvar push up obavestenja o prognozi vremena kao i porukama, mailovima itd...., jednostavno dok si u pokretu skoro uopste ne moras da vadis telefon iz dzepa, a za mene najvecu upotrebnu vrednost ima dok vozim biciklu :: :: Rezolucija ekrana jeste mala, ali zaista sasvim zadovoljavajuca za ovu velicinu, text se cita bez ikakvih problema i lepo izgleda :: :: Cena ne bi trebala da je nesto paprena, ali kapiram da dati manje od 200e za nesto ovako je ok :: :: :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
@codeus Ne greje se uopste, tako da nema ni nekog sad previse zagrevanja zgloba u odnosu na standardni plasticni sat.
@Sub-Z Ja moj punim na svakih 3-4 dana, s tim sto ga ne koristim 24h, vec uglavnom kad nisam kuci a ponajvise dok sam na poslu i u tom periodu dok ne dodjem kuci, kada ga i skidam i iskljucujem jer nema potrebe da radi.
Kapiram kad bi bio ukljucen non stop da bi mu baterija u tom slucaju trajala dana, eventualno dan i po, do dva max.
@Bobi Kuva samo pasulj na zalost, ali bez kobasica, tako da ti ne savetujem ako si planirao zbog toga da ga uzimas. .)
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Koja bre crna kobasica? To vise ne moze da se nadje u radnjama. Ima nesto sto zovu kobasicama, ali to sa kobasicom veze name.
U prevodu - moze li bre sa slaninicom... mislim na ovu punu vode sa zelatinom da bude teza nego sto su je sa svinje skinuli...
Sto se teme tice... neko spomenu 200E... mislim da je sve preko 50 preskupo... Sa tih 50-ak E bi bio fin pokloncic...
Trajanje baterije je suvise kratko... Pa ko ce vise da stavlja produzne za ta sokocala, napuni tablet, mobilni, powerbank, sat... a tu su i TV i android tv, pa komp, pa par eksternih HDD... i jos koja drangulija... POZAR u najavi :)
:: @codeu :: Ne greje se uopste, tako da nema ni nekog sad previse zagrevanja zgloba u odnosu na standardni plasticni sat :: :: @Sub- :: Ja moj punim na svakih 3-4 dana, s tim sto ga ne koristim 24h, vec uglavnom kad nisam kuci a ponajvise dok sam na poslu i u tom periodu dok ne dodjem kuci, kada ga i skidam i iskljucujem jer nema potrebe da radi :: :: Kapiram kad bi bio ukljucen non stop da bi mu baterija u tom slucaju trajala dana, eventualno dan i po, do dva max :: :: @Bob :: Kuva samo pasulj na zalost, ali bez kobasica, tako da ti ne savetujem ako si planirao zbog toga da ga uzimas. . :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.