uzeo sam u `Emmi` tamo je bio skuplji 1000din nego u drugoj prodavnici
ali sam se odlucio za njih jer su tv pre slanja otpakovali i proverili dali ima mrtve piksele
a prvi koji sam uzeo u nekoj drugoj prodavnici rekli su garantujemo da nema mrtvi piksela ja otpakujem kad ono 5 i nisu hteli da mi prihvate reklamaciju
Hahahahahaha domaci pilicari su bre zakon! :D Pa kad bi me tako ubedjivali za nesto i onda normalno pogrese i jos se prave ludi nakon toga, ode glava bajo moj. Steta sto moras da uzimas kod nas Tv, ali kad je takva situacija, gledaj sta ti se svidja i biraj pazljivo prodavnice. U tom cenovnom rangu svi TV-i su poprilicno slicni, sto se marki tice, Sony, LG..
Zasto je sada skuplji ovaj samsung-ue32h5500, sestra pazarila pre dva meseca, bio je, tacno je receno, oko 50E jeftiniji, placen je 36.000din. u Winwin. Cena za TV sa SMART-om je bila oko 42-43K., koliko je sada njihova cena. Neverovatno, ovo vise nema smisla, dodje mi da zapalim i ovaj moj TV i karticu i procesor. Inace, za tu staru cenu je sigurno najbolji TV u toj klasi. Koja je sad klasa TV u rangu cene 35K, kad je ovaj otisao na oko 41K. Moj ti je savet ako mozes dodaj jos 5-6 hiljada i kupi normalan TV, ne znam da li sada sa ovim cenama za 35K, mozes da kupis krsten TV kod nas.
Moram da kupim ovde jer uzimam preko kartice i na rate, jbg.
Ma to je poslednji put da kupujem nesto u nasoj zemlji Srbiji, to su bre lesinari. Ladno je 50e bio pre mesec dana, digitalizacija ovo ono mars bre. Lepo odem do Madjarske platim manje jos i na izlet odem :D... Nema dodavanja vise, jer je isprva trebalo do 30k pa sam se izborio za jos 5,6k, to je za poklon pa zbog toga.
Inace za sebe ispod 400,500e nikako i NIKAKO kod NAS...
Okey, ako je poklon, ali samo da nesto dodam radi nekih koji mozda nisu upuceni. Ovaj TV iz prethodnog posta, nema veze sa @Alexz-om da se ne naljuti, ali odmah sam primetio da nema specifikaciju za Refresh Rate, na drugom mestu sam nasao da je Motion Clarity Index (MCI): 100Hz, ali to se obicno deli sa dva i dobije se realna cifra od oko 50hz. U pdf fajlu sa LG sajta nasao sam da je refresh rate za ove LN 500 modele oko 50-60hz. Dakle, refresh na nivou CTRL monitora. Zato sam i rekao da ce tesko da se nadje krsteni TV u rangu do 35K.
Vec video, bio do Teh, CBT, Win...nista normalno nema. jbg to je 300e a nista normalno za te pare. Ja sam tek sad u dilemi. Jbg koji da uzmem?
Sta fali Sonyju? kdl32r410? Sto se tice Samsunga njih bih rado izbegao jer ih nesto ne podnosim...:D Lg ok, Philips? Sharp i Panasonic prelaze budzet...
Nisam pratio nesto TV scenu u poslednje vreme, ali sad malo guglajuci izgleda da svi ti TV do 35K imaju mali refresh rate. Koliko sam bio upoznat Sony je imao mozda najboljiu obradu ovog obicnog kablovskog signala. Moji matorci imaju ovaj samsung f5000 i deluje okey za tu cenu od 35K. Ja bih birao ili izmedju ovog samsunga f5000 ili neki Sony. Mozda ce neko dati neki bolji predlog, ali mislim da ne postoji bas nesto bolji izbor.
Necu da se ljutim, naravno :))) Za tu kolicinu novca nema tv aparata koji ce da zadovolji sve kriterijume. Neki kompromis mora da se napravi. Znaci put pod noge,od radnje do radnje, pa uzmes tv za koji imas najbolji subjektivni utisak kvaliteta slike, zvuka i dizajna.
E, da , mozda i da gledas koji TV ima onaj DVB za primanje ovog njihovog digitalnog signala. Ovaj samsung f5000 ima taj tjuner i ima neki dodatak za neku karticu pomocu koje sam dobio taj digitalni signal preko ovog naseg KDS-a u Smederevu. Neki TV imaju DVB tjuner ali nemaju dodatak za tu karticu, pa mozda mora i da se kupuje neki dodatak. Bar je tako kod mene. Cudo jedno, digitalizacija u Srbiji, cirkus jedan, samo da uzmu pare.
ima i WIFI evo pratim parove uzivo na youtube dok ovo kucam ili igram igricu ili gledam film na pc
etc....
taj dodatak za kartice se zove CI Slot ovaj ima polednju verziju CI + (1.3)
Serija 5500 je poslednja BEZ 3D na cega sam ja i ciljao 3D mi ABSOLUTNO ne treba odma posle 5500 je serija 6000 95% isti tv sa tim sto ovi imaju 3D i cena odmah 3 puta veca
sve i da imam ne ogranicena sredstva nikada ne bih uzeo nista preko 5500 ( dobro mozda 60` ) :)
i da dodam posto neko je rekao bas i ne voli samsunga
ja sam uvek imao i uvek cu uzimati samo samsung
imam 2x UE32H5500
1x SyncMaster P2450 1x SyncMaster P2470HD TV
e sad cekam na Samsung UE850 pa da konacno zamenim ovaj P2450
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.