Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
TV iz Madjarske?
STRANA 1 OD 1
alexi TV iz Madjarske? 24.04.2015. 19:13 T61126

status: user
broj poruka: 677
Kako cene IT opreme idu na gore tako bih rekao da idu i cene kucne tehnike pa sam sve vise na ivici da se opredelim za varijantu iz naslova.

Da li ste uzimali TV na ovakav nacin u skorije vreme? Imate li nekoga da preporucite sa KP ili neku drugu varijantu?

Uzeo bih Samsung/Phillips 50/55 inca ako je bitno trenutno zbog preporuke prodavca.

Hvala puno.

Pozdrav!

Wait in here small rune.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Preporuku prodavca neka ti daju kolege 24.04.2015. 19:28 #592257

broj poruka: 6875
Posto ortaci i ja imamo ljude koje cesto putuju,pa pokupe.Sto se samih TV-ova tice,moja je preporuka je LG.Prosto garancija vazi u celoj Evropi.

Dete Partizana

ZooLoo ... 24.04.2015. 19:29 #592258

broj poruka: 3975
Nisam uzimao Tv, bar ne jos, ali mislim da ima par ljudi sa KP sto rade sa tim, imena su, ne drzi me za rec, zoki tehnika i zanimljiva tehnika, imaju dosta pozitivnih.. Bar sto se TV-a tice, ima dosta ljudi koji trguju sa tim. Uglavnom javice se kolege, a ima ih dosta koji su uzimali na taj nacin.

Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30
Gigabyte G.1 Sniper B5
Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming
Seagate Baracuda 1Tb
Seasonic G550 550W Gold
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Dell P2414H..

casper re 24.04.2015. 20:08 #592264

broj poruka: 235
Uzimao sam nekoliko puta TV na taj nacin od ovoga coveka:

http://povoljnatehnika.kpizlog.rs/

sto za mene, sto za prijatelje i svaka preporuka za njega.
Uzimao Samsung i LG i svaka preporuka na strani smart LG.

tata02 ... 24.04.2015. 20:43 #592269

broj poruka: 845
Ја сам узео ЛГ тв пре око 3 године, тако нешто, од Владимира из Суботице и ради као змај.

goshe LG 42LB650v 24.04.2015. 21:44 #592274

broj poruka: 68

...uzeo gore pomenuti malo pre Nove godine od MIKI televizori, dobio i kabl i zidni nosac, original racun i garanciju, ukratko sve proteklo u najboljem redu.

-ShonE- Re 24.04.2015. 21:51 #592277

broj poruka: 3529
Ja vec bar 5 komada pazario poslednjih 5-6 godina na taj nacin, i nikad ikakvih problema. Iskoristio bih priliku da takodje pohvalim Mikija, lik je za respekt, sve jednostavno i brzo, ako si iz BG-a donese ti tv na vrata.
Da se pohvalim, zamenio sam pre nedelju dana moj LG 42LM660s, i uzeo upravo kod Mikija LG 55LB671v, sve uredno, kao sto kolega iznad rece, garancija itd....

AMD FX-8350 + Noctua NH-D14
MSI 990FXA-GD80
Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey
MSI GTX780 Lightning
Dell U2412M + LG D2343 3D
SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB)
Thermaltake Urban S71 + CM V850
Creative X-Fi Titanium + Z-5500

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dexy-sexy Samsung 40H6400 24.04.2015. 22:19 #592279

broj poruka: 16
Ja sam uzeo Samsung 40H6400 od prodavca iz Beograda koji takođe uvozi iz Mađarske, da ne reklamiram sada ovako koji je, ako treba kontak može na mail. Cena kao i kod ostalih, došao je kod mene na gajbu instalirao TV, proverio da li je sve ispravno, da nema mrtvih piksela i sl. Navodno servisna garancija je ostvariva preko njega i u našem ovlašćenom servisu, ali čak i da nije, TV je dovoljno jeftiniji od istog u domaćim radnjama da mi se isplati rizik.
JE3A savet 25.04.2015. 04:22 #592304

broj poruka: 913
Pozdrav druze.
Sebi sam kupio TV iz Madjarske, mogu ti dati podatke od coveka (vec 10 godina radi sa tehnikom iz Madjarske, toliko godina i ima svoj sajt). Ispostovao je dogovor, a dobio sam TV po najboljoj ceni u nasoj zemlji.
Uzeo sam LG 49LB550V za 460e+troskovi slanja iz SU.
Za te pare nema bolji (citaj bolji i veci) TV.
Idi na sto vecu dijagonalu (meni je ovo taman), kupi dobar TV (ne bih ti preporucio Philips vec LG ili Samsung ili Sony) i miran si par godina.

Pozdrav

CM HAF 932
INTEL i5 4670k@4.3GHz + Noctua NH-D14
Gigabyte Z97X-SLI
Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED
Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4
Dell U2412M
Logitech G105+MX518

codeus ... 25.04.2015. 07:24 #592309

broj poruka: 4054

ajmo zdravorazumski ,

da iz nekog razloga :) tehnika je jeftinija u HU nego kod nasih prodavaca i deff se isplati uzeti za manje para ..

BUT .. sa garantnim listom mozes dupe obrisati , tako da nemojte se tripovati sa garancijama, TV nije ssd ili memorija da je mozes staviti u dzep i preci granicu na bicikli

TV se uzme u HU i na granici se OBAVEZNO pokupi jAFA keks , EU vise taj TV neinteresuje jer je povracen PDV ,na nasoj granicu i u dilu sa carinicima predju bez placanja poreza i pdv-a

i sad slucajno ti crkne TV i kao vecina pozelis da iskoristis garanciju u HU :) .. KAKO ? sta ces reci na nasoj granici ? LICNA STVAR ? moj q , to nije laptop , nije mobilni , to je GABARITNA stvar i ima da radis papire za re export i ponovni uvoz !!! sto znaci da ti trebaju usluge spedicija ... a to kosta

zvaces prodavca da mu se zalis ? mozes samo jaje da mu polizes , oterace te u PM sto je i normalno

nemozes ni da tripujes kao ovde , posle 10 dana da ti se odjednom nesvidja stvar i da vratis u radnju ..

stoga biraj mudro samo kvalitetne modele , koji se nece pokvariti posle godinu i po . A i ako se pokvare poravljaj kod domacih majstora o svom trosku .

naravno da se isplati sa finansijske strane kupovina tehnike preko madjarske , licno poznajem samo jednog kretena u munzeu koji je uzeo 2 x 48`` u srbiji i bacio 3000e umesto 900e , ali njego matori valja budjave jabuke rusima pa ima para na bacanje.

dele72 Vazi garancija 25.04.2015. 10:50 #592319

broj poruka: 1
Druze samo da dodam jednu informaciju !
GARANCIJA VAZI za kupovinu tv iz madjarske (jos uvek jer drzava se buni ,gubi porez )
Kada kupis tv treba samo da se prijavis u glavni servis lg u Srbiji (ser.broj ,model,ime i prezime )
Kupi tv direktno iz madjarske ili od ljudi sa kupujemprodajem( kao sto su kolege vec navele samo nek ti kopiraju racun ) i nikakvih problema neces imati !
Ako treba jos neka informacija samo pitajte !

ZooLoo ... 25.04.2015. 11:44 #592329

broj poruka: 3975
Ma kao da se tv kvari tako lako, aha.. A i imas prodavce koji nude ostvarivu garanciju u samom Bg-u, jos ti dodju kuci, nameste i testiraju i ziv bio. Naravno mozda su skuplji 50e od nekog ko nudi jeftinije ali opet su to 500e recimo a kod nas mnogo vise sto se u svakom slucaju isplati.

Znaci imas vise prodavaca, kontaktiraj sve, lepo se raspitaj i onda kupuj.

Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30
Gigabyte G.1 Sniper B5
Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming
Seagate Baracuda 1Tb
Seasonic G550 550W Gold
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Dell P2414H..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs