Televizor skoro kupljen za dnevnu sobu mojih je dobio bug koji ne znam kako da resim.
Situacija je ovakva, kada je u modu analognog signala on ima kanal na polju 8. Moze da se podesava sve na tom broju. Medjutim u digitalnom modu polje 8 ne postoji, tj preskace se. Redosled je ...5, 6, 7, 9, 10, 11... i nigde u settingsima ne mogu da pronadjem logiku za povratak.
Znam da postoji mogucnost da se ukloni ili preskoci polje preko onih sarenih dugmica jer su moji vec tako zeznuli jednom, ali to je bilo lako popraviti jer ponovnim skeniranjem signala sve se popravilo. Ovaj put, pokusavao sam pet puta i svaki put preskace polje br 8.
Mene interesuje da li ima neki hard reset ovde barem ili bilo koje drugo resenje koje bi omogucilo povratak?
:: To je ono sto sam pitao pri dnu, nema nigde `Reset to factory settings` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Probaj factory reset, to je prvo sto pise za sony tv da se proba, mislim da je problem softverske prirode.
Pozdrav, zanima me da li neko zna kako se pokazao Fox smart android?? Svideo mi se model http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led - televizori/fox-televizor-led-lcd-39d550fa-silver.html,cak vidim da ima i opciju 3D.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.