Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Gde pronaci WPS pin?!!?
STRANA 1 OD 1
Netski Gde pronaci WPS pin?!!? 06.04.2015. 00:54 T60963

status: user
broj poruka: 241
Imam Sharp tv koji podrzava screen mirroring/Miracast isto tako i laptop koji to podrzava. Kada pokusam da se konektujem iz Windowsa 8.1 laptop pronadje TV ali trazi WPS pin koji stvarno ne znam gde da pronadjem?!?!
Nemu u tv manualu i sl. Pomagajte! :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC 06.04.2015. 01:26 #589930

broj poruka: 9420
Jel imas WPS dugme na TVu?
Netski ... 06.04.2015. 01:42 #589931

Nema.

imbaqq nije u manualu 06.04.2015. 04:50 #589938

broj poruka: 84
WPS je zabelezen na etiketi nalepljenoj na sam uredjaj. Pogledaj sa zadnje strane TVa. Trazis broj od 8 cifara. Npr. ovako:

http://ednolo.alumnos.upv.es/wp-content/uploads/belkinWPS.jpg

Netski ... 06.04.2015. 21:00 #589987

Nazalost nema to na nalepnici to sam prvo i pogledao. Na tvom prineru jasno pise PIN/password ali kod Sharpa su samo serijski brojevi i sl. sto sam naravno vec sve isprobao.
Nije mi jasno da proizvodjac brani da se konektujem na TV koji je (među ostalim) za to napravljen?!!!

ICEsd Re: ... 06.04.2015. 23:15 #590002

broj poruka: 2157

Imas u opcijama kod povezivanja WPS ( ne mora bas da se zove WPS ), kad nju aktiviras tv ceka 5 sec da se nesto nakaci na njega, pregledaj lepo opcije.

:: Nazalost nema to na nalepnici to sam prvo i pogledao. Na tvom prineru jasno pise PIN/password ali kod Sharpa su samo serijski brojevi i sl. sto sam naravno vec sve isprobao
:: Nije mi jasno da proizvodjac brani da se konektujem na TV koji je (među ostalim) za to napravljen?!!
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs