Kad videh da na Youtube app-u reklame koje su do skora bile rezervisane samo i samo i samo za droide i kompove, zgranuh se živ... E jeo im pas malter i blokove, dakle sve postade reklamni pano... Sutra će i na veš mašini da iskače na touch-u KUPI NOVU, BOLJA JE I LEPŠA OD MENE, A MENE UVALJAJ NA xxxujemxxxodajem.com ZA BAGATELU.
Ma strašno...
Elem, jel neko probao da flešuje Nsunga sa onih Sammy GO gluposti, ne usuđujem se da ne bih plaćao zilion evra za `popravku`, čisto da mi titl nije veličine 8pt kad gledam neki film, malo smara a ja ćorav i ne volim da furam ćore u krevetu, prosto mi glupo da se sutra probudim i nađem ih u delovima :)
Plex, pobedjuje, a ovde je prezvakano i zasto (prvi, drugi... peti media server, titlovi, njihova boja, velicina, kodiranje, problemi s nazivom fajla):
Da li postoji neka dobra aplikacija za koriscenje android tableta\telefona kao daljinski za neki media player? Daljinski u smislu da na tabletu imam spisak svih pesama, naravno sortirano po albumima, izvodjacima itd., da mogu samo da kliknem i da na kompu pocne muzika? Dakle bez strimovanja, samo pustanje muzike sa kompa na kompu ali preko tableta\telefona?
Ili da recimo mogu da na tabletu napravim playlistu i samo da je pustim na kompu.
Trazim vec duze vreme i nikako da nadjem... Postoji li ovako nesto uopste?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.