Posto ne koristim nikakvu kablovsku ili iptv televiziju , a uskoro se gase ovi analogni signali zemaljske nam televizije ako ima neko sa iskustvom da predlozi set top box. Da napomenem da se nerazumem u materiju i svaka pomoc je dobrodosla.TV je ovaj http://is.gd/D1LAAE .Treba da moze da se nakaci na internet da bi klinac mogao da prati crtace na tv , da da ne zuji trafo kao kod Horizons A 115 . Da je od nekog pristojnog proizvodjaca ,a ne neki krs . cifra do 100 eura posto mislim da za te novce moze da se uzme pristojna spravica(ili se mozda varam) i naravno sto duza garancija .
Ako planiras gledanje samo zemaljske televizije izbor je bas sarolik i manje vise sve ti je jedno.Mozes da izaberes bilo koji od ovih kineza.Manje vise svi su isti. Mozda bih izdvojio Horizons A115,kazu zbog osetljivog tjunera. Elem ako bi mozda kombinovao zemaljsku dvbt2+ satelitsku uz naravno cs izbor bi bio na neki od Amiko kombo modela.Prevashodno mislim na Amiko mini kombo ili na Amiko 8260+ Oba modela su odlicna i pruzaju odlicnu multimediju.Eto nadam se da sam malo pomogao
ovi amiko mogu da se povezu na net sto mi je bitno zbog klinca,ali i cenovno su skuplji ,verovatno i kvalitetniji. A kakva je situacija sa ovim ostalima koliko sam iscackao imaju skoro svi konekciu na net ali uglavnom samo za update-ovanje firmware-a?
SetTop Box Digitalni Risiver HORIZONS S RF ima scart,hdmi i RF od prikljucaka i jedan USB 2.0 za 15 minuta ga namontirali i nasli programe rts1 i 2 rts digital i hd , pink,b92 prva,i lokalna vtv i happy jako lagan za koriscenje ,kad su moji matorci skapirali za pola sata sta i kako onda ce svi. za mene se jos razmisljam sta i kako ali mozda uzmem jedan hdmi kabal i povezem racunar i tv za klinca i crtace ,a uzmem jedan ovaj jeftiniji STB i pesma.
Opet bih ponovio,Amiko varijanta je odlična za kombo varijantu.Garancija je 24 meseca u nekoliko Beogradskih prodavnica, da ih ne reklamiram sada. Potreba za gledanjem isključivo zemaljskih kanala je naravno jeftinija varijanta gde svaki Kinez će završiti posao.
imam kod kuce uvucenu kablovsku televizuju (novosadsku ELTU),ima par digitalnih programa (koji su kao eksperimentalni,jos su u fazi razvoja ,pa hoce malo i da prekinu,nisu titlovani),i keva preko penzionera dobije taj neki uredjaj ,i naravno popela mi se na glavu da joj povezem,ona inace ima obican crt tv,naravno morao sam ponovo da povezujem glupavu antenu,postavim je u tavan,i skroz sam se razocarao,samo 10 kanala sam nasao!Meni se ovo nikako ne svidja!Bas me zanimaju iskustva drugih korisnika?!
Pa sta bi ti vise od 10 kanala? I do sada si na analognoj imao i manje... Ipak je to sve besplatno (bar za sada) :D
Sto se mene licno tice, ne koristim antenski prijem signala vec godinama, kuci koristim iptv i ok mi je, koliko ga ja gledam, meni je odlican a vidim da se cale ne zali sto mi je za sada dovoljno a i radim u drugoj kablovskoj kuci tako da mi je tv-a i previse.
A sto se tice iskustva, ja gde god sam povezivao stb to je bilo smesno, pola sata u vrh glave (max sat vremena ako treba da idem na krov i okrenem antenu ka Avali ili Cotu) ali je u principu smesno. Pretraga kanala zavisi od risivera do risivera, negde moze automatski a negde ne (moras rucno ili ih stb ne nalazi)
Znam samo da se mnogo kineza (ovih ispod 3000) vraca na reklamacije (uzrok me nije nesto preterano zanimao) Za tih 10 kanala, koji su besplatni, ukoliko neko nema dovoljno sredstava ili uslova za ktv, to je extra stvar A mozda i za one koji ne zele ktv i da placaju. Kao da ste do sada gledali vise...
:: :: :: imam kod kuce uvucenu kablovsku televizuju (novosadsku ELTU),ima par digitalnih programa (koji su kao eksperimentalni,jos su u fazi razvoja ,pa hoce malo i da prekinu,nisu titlovani),i keva preko penzionera dobije taj neki uredjaj ,i naravno popela mi se na glavu da joj povezem,ona inace ima obican crt tv,naravno morao sam ponovo da povezujem glupavu antenu,postavim je u tavan,i skroz sam se razocarao,samo 10 kanala sam nasao!Meni se ovo nikako ne svidja!Bas me zanimaju iskustva drugih korisnika? ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.