Ako je vec na kredu, iscimaj se pa makar uzmi Toshibu 32`, ili Panasonic 32` ima za 29-30k, + toshibini modeli (ovi noviji) imaju T2 za tu cenu, tako da tu u startu pravis ustedu ne kupujuci top-box.
Ili bas ako ti je mng da placas ratu 1k vise, uzmi FOX za 25k, ima 5godinu garanciju, a imas i toshibu kod njih isto za 24.5k. Tamo gde kupujes ima fora da ti spuste cenu na manju cenu koju nadjes u nekoj drugoj prodavnici. Posaljes im samo link sa neta na mejl. Tako da procesljaj i nadji boju cenu.
Menu su spustili na laptop 6k, zato sto sam nasao jeftinije nego kod njih.
:: Drug nemam tih 3k din.Ovo bi se uzelo u in-in-u na kredu 10 rata bez kamate :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Svašta.. to je dobra fora za kupce, ali neko će da ih prevesla zbog toga..
:: :: :: Menu su spustili na laptop 6k, zato sto sam nasao jeftinije nego kod njih :: :: :: :: Drug nemam tih 3k din.Ovo bi se uzelo u in-in-u na kredu 10 rata bez kamate :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
Pa jeste fora, a u nekim slucajima i nije. Ja sam naleteo na lap u jednom marketu da je bio 35k, a u svim ostalim prodavnicama (koliko sam gledao na netu) oko 41k najjeftiniji, i sad da se ne bih cimao da idem za drugi grad, i to, oni su mi omogucili kupovinu po toj nizoj ceni, jos na rate.
:: Svašta.. to je dobra fora za kupce, ali neko će da ih prevesla zbog toga. :: :: :: :: :: :: :: :: Menu su spustili na laptop 6k, zato sto sam nasao jeftinije nego kod njih :: :: :: :: :: :: :: Drug nemam tih 3k din.Ovo bi se uzelo u in-in-u na kredu 10 rata bez kamate :: :: :: :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.