Hvala na savetu.Tastatura je extra i sigurno cu je uzeti u razmatranje.Sto se tice uredjaja imao sam losa iskustva sa Allwinner A31 quad-core procesorima.Pokusacu da nadjem nesto bolje nije bitno 20-30 evra gore dole.Vidim ima neki lik prodaje svasta nesto na kupujem-prodajem svi ga hvale.
Kinezi takve uređaje štancuju punom parom. Dok neko kod nas to kupi i baci utiske na forumima, izašlo je još pet takvih. Uporedi taj model sa ovim: http://tinyurl.com/n5k95sc
Ovde možeš naći dosta zanimljivih stvari na tu temu, npr. Beelink R89:
Da li neko moze da mi kaze gde ovde kod nas mogu da uzmem Android tv box i sta mi savetujete ? Uglavnom hteo bi na njega da prikljucim HDD i da gledam preko njega na tv-u filmove..
Pridruzio bih se preporuci za isti. Imao sam u rukama prethodni i sve ok. Ovaj jos bolje izgleda - i fizicki, i po performansama, a podrska za XBMC ili KODI po novom je po meni veliki plus posto vam pored njega nece trebati nista od dodatnih programa za video i zvuk... A cena, sasvim pristojna.
Treba mi saveti sugestije preporuka do 120 eura max..
:: Pridruzio bih se preporuci za isti. Imao sam u rukama prethodni i sve ok. Ovaj jos bolje izgleda - i fizicki, i po performansama, a podrska za XBMC ili KODI po novom je po meni veliki plus posto vam pored njega nece trebati nista od dodatnih programa za video i zvuk... A cena, sasvim pristojna :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.