Sta uzeti? Interesuju me iskustva korisnika. Na kom je bolja slika? Kvalitet slike i stabilnost signala su mi na prvom mestu. Broj i vrsta kanala su mi na drugom mestu. Internet u stanu je telekom ADSL 100/2, tako da sam sa te strane miran.
Ako biste bili ljubazni jos i da obrazlozite vase misljenje... :)
Inace, srecna svima Nova godina i zivi bili! **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Pošto internet resursi nisu problem. Najbolje je da odose do nekog showroom-a. Imas u TC Usce oba operatera. Uporedi brzinu promene kanala, interfejs, kvalitet slike, izbor kanala. Generalno to je sve inividualno.
uzeo pre nekoliko dana BOx 4 od Telekoma.Kvalitet slike bolji nego sto sam i ocekivao na LG 42LB650V TV-u,prebacivanje kanala bukvalno trenutno.E sad ,drugar isto ima IPTV ali stari STB uredjaj,slika isto kvalitetna,ali recimo promena kanala neuporedivo sporija nego kod mene!Stabilnost signala za sada OK,mada kazem i TV i IPTV imam tek nekoliko dana tako da i nije neko preveliko iskustvo,za sada zadovoljan...
Evo da se javim da ti odgovorim ja imam iptv i d3i i mogu ti reci da vise sadrzaja i po meni je nekako bolji d3i. Otidji vidi pa se uveri sam ali ja ti kazem iz prve ruke sta je bolje. IPTV licno palim samo kad neka utakmica nije na Sport Klubu pa gledam na Areni inace svaki dan mi je ukljucen d3i.
Hvala na savetima :) otici cu svakako u showroom da vidim d3i, mada mislim da telekoma tamo vise nema (?). Ako ima jos neko da napise svoja iskustva, znacilo bi mi. I ja naginjem vise ka d3i, ali citao sam na benchmarkovom testu da slika nije bas najsjajnija, a s obzirom na to da je tv od 50 inca, mislim da bi se to jos vise ostelio na d3i... pa sad ne znam vise sta da mislim... **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Na 1080p neces imati nikakvih problema sa D3. Sada cak i u okviru standard paketa imas neke HD kanale.
Za neke od njih mogu ti reci da su odlicni a jedno vreme sam imao otkljucano sve dok je bilo promo, e to je bilo cool.
IPTV sam isto koristio na 1080p i isto je ok, ne mogu da kazem ali u globalu mislim da je kompletniji i bolji D3.
Kad si pomenuo stabilnost signala. E to je ono sto me je izludjivalo kod IPTV. Slika povremeno zaledi, pa nestane, pa izbaci neki error code prilikom povezivanja sa serverom i sl.
Necu uzimati D3, nego D3i :) postoji razlika, samo da ne bude zabune **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Gledao sam vazda u IPTV , imam D3, bez I. Ali problema kojih sam ja imao na d3 ne daj boze nikome....Jos uvek nisu resili, evo vec godina prosla i vise....3 puta mi menjali uredjaj.....Da se razumemo za ovo sto se meni desavalo ja bih komotno sttreljaoooo. i da nikad u zivotu se nemam trunku kajanja.... E sad to je el te samo do mene problem....I jedni i drugi su najgora bagra , izaberi sta mislis da je manje zlo...
Meni je prioritet samo kvalitet slike i stabilnost. Broj kanala i nije toliko jer uvek mogu da uzmem dodatni paket u skladu sa potrebama i zeljama. Samo hocu da to na tv-u od 50 inca izgleda lepo, bez stucanja, snega, pikselizacije itd. Zna li neko jos da mi kaze da li i kod jednih i kod drugih dobijam mogucnost gledanja TV-a preko neta na kompu ako uzmem neki od TV paketa kod njih? :) Ono tipa odem na neki sajt njihov, unesem user name i pass i gledam TV kanale :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Desilo mi se nekoliko puta da nestane slika na cirka jednu sekundu(crn ekran) i dodje,to za sada jedino da kazem minus,saltanje kanala prakticno neprimetno,delic sekunde??? od cega to zavisi nemam ideju,mislio sam da je nesto normalno dok nije dosao drugar sa `sporim STB-om ` .Promo HD kanali su cista perverzija,mada ja sam prezadovoljan i sa `obicnim` i nisam dobio mogucnost gledanja preko neta (mada nisam nesto ni citao ugovor)vidis pogledacu jos to ...
Au brate mili al` sam umalerisao izgleda.Sada mi se slika zamrznula i nestala a TV mi izbacio nesto MEDIJSKA GRESKA i neki kod,pre toga slika pocela da zamrzava i secka(u isto vreme mi net radio sasvim normalno)Ugasio sam STB na dugme i upalio posle pola sata i sada je sve pu pu pu normalno.Ali jebes ti kurafte tehniku,nisam sastavio ni deset dana koriscenja a vec pocinju prcevi...mada mozda je to i normalno,hmmmm....
Ako se to desi u finalu Lige sampiona, trebalo bi ih tuziti za dusevni bol :( e bas to hocu da izbegnem. Vidim sada da i jedni i drugi nude probni period, tako da cu uzeti i jedan i drugi i uporediti, pa cu odluciti. Hvala svima na iskustvima :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.