Napokon uzeo tv Sharp 42` i kupio HDM! 1.4 ultra speed i kako god namestim ima slike/nema zvuka?! Imam Asus Radeon 7870 i Win7, probao vise WHQL drajvera i poslednje i nista. TV ima 4 hdmi ulaza probao svaki, stavio u Win-u u sound opcijama `AMD high definition audi...` pod default i nista. Gasio TV iz struje bezbroj restarta ali zuka nemaaa! :(
namesti izvor zvuka u control panelu da ne ide iz zvucne sa maticne nego iz graficke :) ako to ne pomogne, onda nemam pojma :D Srecna nova :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Ne mora nista da iskljucuje, moze da ostavi ukljucene zvucnike i moralo bi da radi... probaj ako imas zvucnike prebaci zvuk da ide preko zvucne a ne preko tv-a (da X-fi bude default)
vladapsd: Hvala na savetu ali mi je i dalje potrebno da ima i sliku i zvuk preko hdmi-a, nemam mogucnost da uzimam neke zvucnike.
I dalje nema zvuka preko hdmi-a. Ne mogu da pronadjem razlog. Jel moze neko da mi pomogne? Da li amd drajver za hdmi, da li moze da bude do kabla(kabl je nov kupljen hdmi 1.4) ili je mozda do samog tv-a?
Da li si probao da resetuješ audio servise? Kucaj services, pa potom pronađi Windows audio, desni klik, u opcijama odaberi restart. Da li si priključio zvučnike na TV? Ukoliko jesi, otkači ih, bitno je da dobiješ zvuk na Sharpovim zvučnicima, čisto radi eliminacije potencijalnog problema. Ako možeš, napiši model TV-a.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.