Da u pravu si. Ja sam se prebacio da je to pisalo kao poredjenje u odnosu na druge televizore kad je rec o kvalitetu. Ali opet se postavlja pitanje koji PVA? PVA je matrica, mene interesuje koji je konkretno panel. Ako je samo osnovni PVA to i nije nesto. Ako je recimo S-PVA ili AH VA to bi vec bilo fantasticno.
Naravno opet zavisi i kakav je interfejs, graficki procesor i sl.
ima dosta dobre uglove tj 178/178. Mozda ima vise informacija kod pravog proizvodjaca posto je u pitanju samo lepljenje etikete. Ko sto Adorama reklamira svoj quadcopter pa kad se proculo ko je zapravo proizvodjac poceli da tvrde da je unapredjena verzija postojeceg ko da ljudi ne znaju da procitaju - mislim jeste unapredjena cena :D miccosmo
očekuje se neverovatna potražnja jer su u pitanju najbolji mogući televizori po najpovoljnijoj mogućoj ceni..idi begaj...bitno je da se zove Tesla...što je sklapan gde i svi drugi televizori nema veze...prodavanje istog sranja drugog pakovanja neinformisanima...mislim Comtrade...ko se seća srpskih računara...koma... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
To je neka mucka na bazi ``njihov materijal, nas srafciger``. Nedavno
11.12.2014. 20:55
status: user broj poruka: 10997
su se pojavili i ``Tesla`` telefoni i tableti (valjaju ih GigaUtronj i WinWinstonChruchill)... Ne bi me cudilo da se pojave televizori marke ``Cajavec`` i ``Crvena Zastava``...
Ako budu musicavi kao tableti, onda je FOX VOX i ostalo marka za to... Za te pare 32-ke ima malte ne sony da se kupi... A tableti su inace Teclast kinezi...
kad smo vec kod tableta ovi Teclast tableti mi deluju impresivno sto se tice komponenti, ali da kupim nesto pa da nemam sanse da ga popravim ako nesto rikne.... :(. Kupio bih tesla 785 za moju zenu kao poklon, tako da ako ga neko ima please neka napise svoje misljenje Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Ja sam cuo da se musice lepe samo tako, pogotovu na ekran. Veoma iritantan problem.
:: Ako budu musicavi kao tableti, onda je FOX VOX i ostalo marka za to.. :: Za te pare 32-ke ima malte ne sony da se kupi.. :: A tableti su inace Teclast kinezi.. :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
Da li moze da se poredi sa Samsung UE-40H5000 i tom serijom otprilike. Sta mislite? Ako moze onda nije lose. Ako ne sa kojom serijom moze otprilike i sta mislite kako su ga odradili.
da je piSonin namenjen tj da su glavna trzista istocno evropsko, bliskoistocno, afrcko i centralna i juzna amerika.
Pa dok ga ne istestira neka kolicina gradjana i nase zemlje necemo znati, jel... Jeste da se u Kini proizvodi i jako kvalitetni proizvodi i iz godine u godinu se podize kvalitt ukupno gledano i dalje je najveci deo pod pitanje ponajvise ne samo zbog ugradjenih komponetni nego iz manjka ili nepostojanja kontrole kvaliteta i tako dalje i tako vise, blah. odo ja miccosmo
Verovatno bi mogao da se poredi sa 40Ž0000, kada bi takav postojao...
Opet hoce da nam uvaljuju smece. Setite se samo Crypton-a, propalog ComTrade-ovog brenda od pre 5-6-7 god, kada su Turci sklapali HDTV, a u ponudi su bile jos i GPS navigacije i klime (vidim da ovoga jos ima, a i ne cudi me posto je u klasi Fox, Vox i sl. - to se najvise prodaje)...
:: Da li moze da se poredi sa Samsung UE-40H5000 i tom serijom otprilike :: Sta mislite? Ako moze onda nije lose. Ako ne sa kojom serijom moze otprilike i sta mislite kako su ga odradili ::
sad sam gledao specifikacije, osvezenje slike za 50` je 60Hz, dok je kod novijih TV-a minimum 100Hz. opet, TV izgleda kao jeftini kinez.. ne znam, ja sam pre za LG preko od madjara nego za ove krseve koji ce nama uvaljivati, sve pod parolom da je cak i toliko jeftino stvarno dobro (verujem da je dobro za njihov novcanik). LG od 50` preko kosta isto koliko je ovde Tesla. Vise verujem LG-u, a oni neka nam uvaljuju tehniku sumnjivog kvaliteta pod imenom naseg najveceg naucnika (sve je to marketing, samo da bi se privukli kupci. ne verujem ja ComTrade-u).. Voleo bih da gresim, mada sumnjam..
CM HAF 932+Seasonic SS-750 W INTEL i5 4670k Gigabyte Z97X-SLI Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4 Gigabyte GTX 970 G1 4GB DDR5...(5% brza od ZooLoo-ove) Dell U2412M Logitech G105+MX518
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.