Resio sam da uzmem nov TV. Danima listam i uporedjujem i na kraju mi se izbor sveo na Samsung 40H6200. Jel ima neko da poseduje ovaj model i jel zadovoljan ili ne? 3D mi stvarno ne treba, vise mi je bitan kvalitet slike. Svidja mi se izgled TV-a a i po review-ima je solidno prosao.
Ako neko ima neki feedback bio bih zahvalan
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
Ne pada mi na pamet, uzecu ga za 390-400e. Sto pitas, imas tv, si zadovoljan ?
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
:: Gde planiras da uzmes tv, i da li stvarno planiras da das 67k dinara za njega u Tehnomaniji ili slicnim mestima :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: ::
Ma uplasih se da ga ne pretplatis i obogatis ove nase lopove. :D Samo na KP!
Nemam pomenuti Tv, mislio sam da ti predlozim jedan drugi ali prelazi budzet koliko vidim tako da ocigledno je ovaj model best buy za taj kes. Javice se neko valjda sa vise informacija.
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Ma naravno, velika je razlika u ceni. Hvala ti u svakom slucaju. Aj kad si vec ovde koji si model hteo da mi preporucis ?
:: Ma uplasih se da ga ne pretplatis i obogatis ove nase lopove. :D Samo na KP :: :: Nemam pomenuti Tv, mislio sam da ti predlozim jedan drugi ali prelazi budzet koliko vidim tako da ocigledno je ovaj model best buy za taj kes. Javice se neko valjda sa vise informacija :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: ::
Tek sada sam video temu tvoju i mrzi me da idem do dnevne sobe po telefon :) Moj glas je za LG u tom cenovnom rangu i obavezno preko KP + LG ima garanciju koja vazi kod nas i ako je iz Madjarske ( tako su mi rekli nisam imao povoda da proveravam jer sve radi kao sat). Nas nekoliko je kupilo TV-ove preko jednog lika tamo i sve je bilo exra uradjeno i moj Kum je dobio TV za 150e skuplji (na trosak prodavca) jer ovaj nije imao model koj je obecao za iste pare. Javi se za kontakt ako ti treba. Pozz
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
:: Da, definitivno vise od onoga sto sam spreman da platim : :: :: :: `Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.` :: :: :: Sony KDL-42W705B - minimalna cena na KP je oko 500e :: :: :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: :: Gigabyte G.1 Sniper B :: :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: :: Seagate Baracuda 1T :: :: Seasonic G550 550W Gol :: :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: :: Dell P2414H.. :: :: :: ::
Super, trebace mi kontakt al za 10-15 dana, samo sam se bas zapalio za ovaj samsung, video sam LG LB650V za 10-ak evra skuplji, 42 inca, al mi ovaj samsung lepsi... Jos uvek razmisljam sta cu da uzmem.
:: Tek sada sam video temu tvoju i mrzi me da idem do dnevne sobe po telefon : :: Moj glas je za LG u tom cenovnom rangu i obavezno preko KP + LG ima garanciju koja vazi kod nas i ako je iz Madjarske ( tako su mi rekli nisam imao povoda da proveravam jer sve radi kao sat). Nas nekoliko je kupilo TV-ove preko jednog lika tamo i sve je bilo exra uradjeno i moj Kum je dobio TV za 150e skuplji (na trosak prodavca) jer ovaj nije imao model koj je obecao za iste pare. Javi se za kontakt ako ti treba :: Poz :: :: i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120 :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N760 TF 2GD5 SL :: 2x1TB WD Black at RAID 0 :: CM Storm Siru :: CM 932 Advanced & Corsair 750W :: :: :: Da, definitivno vise od onoga sto sam spreman da platim : :: :: :: :: :: :: `Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.` :: :: :: :: :: Sony KDL-42W705B - minimalna cena na KP je oko 500e :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: :: :: Gigabyte G.1 Sniper B :: :: :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: :: :: Seagate Baracuda 1T :: :: :: Seasonic G550 550W Gol :: :: :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: :: :: Dell P2414H.. :: :: :: :: :: ::
Ode tema gde ne treba. Treba mi savet od nekoga ko poseduje doticni model. Sve sam ja te lg-e vec pregledao i odustao od njih, narocito zbog nogara koje mi se nikako ne svidjaju. LG 42lb650v je jedini model o kome bih razmislio.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.