Ako ima neko iskustva iz prve ruke sa nekim od ova dva tv-a, nek napise. Svaki predlog ili sugestija su dobrodosli, tv se kupuje preko kreditne kartice tako da Madjari otpadaju u startu. Dakle ako ima nesto bolje do 40-42k, vi slobodno predlozite.
Posedujem baš taj model Philipsa, izabrao sam njega zato što me je ispao baš povoljno.
Koristim ga uglavnom kao eksterni monitor povezan na laptop i sasvim korektno radi posao. Po ćoškovima ekrana ima malo slabijeg pozadinskog osvetljenja, ali nije ništa strašno, većina televizora u tom cenovnom rangu imaju isto, čak i skuplji.
Što se tiče gledanja TV kanala na njemu, pod obavezno je da imaš digitalne, pošto analogni kanali loše izgledaju na njemu.
Što se konekcija tiče, nema samo VGA i nema DVB-T2 tuner.
Tako sam i kontao nesto, da je taj philips nesto najlosije od tog proizvodjaca, dakle los procesor za obradu slike a za to probijanje mislim da bas i ne bi smelo, imam ja tva komada vox 32 i ni na jednom nema probijanja. Pre ce biti da je toshiba bolje resenje, jos samo kad bi se javio neko ko ga poseduje ili je imao prilike da ga malo koristi i da neki svoj sud.
:: Posedujem baš taj model Philipsa, izabrao sam njega zato što me je ispao baš povoljno :: :: Koristim ga uglavnom kao eksterni monitor povezan na laptop i sasvim korektno radi posao. Po ćoškovima ekrana ima malo slabijeg pozadinskog osvetljenja, ali nije ništa strašno, većina televizora u tom cenovnom rangu imaju isto, čak i skuplji :: :: Što se tiče gledanja TV kanala na njemu, pod obavezno je da imaš digitalne, pošto analogni kanali loše izgledaju na njemu. :: :: Što se konekcija tiče, nema samo VGA i nema DVB-T2 tuner.
Hteo sam ja da ga vratim, ali sam video da i većina ostalih ima malo probijanja po ćoškovima, mislim i na ostale proizvođače. Nekada nije bilo tako, ali u današnje vreme kod nas stiže roba najlošijeg kvaliteta, tako da to sve objašnjava. Ja sam ga dobio za 33.000 i to je bio razlog da ga uzmem.
ja kuci imam philips-a 42` i sluzi mi kao TV i odlican je nemam nikakvih problema(placen pre nesto vise od 1god 360e preko madjara na KP).Sto se tice toshibe kolegi je crkla 4 meseca pred istek garancije(smart 32`) i uzeo je philips isto smart 32` i zadovoljniji je.Od pre par dana je stigao uvoz Toshiba TV-a i mogu ti reci da se sada pravi u Egiptu te ne znam koliko je to dobro(do sada nisam video da tamo prave tehniku).Nadam se da sam ti pomogao .)
:: Tako sam i kontao nesto, da je taj philips nesto najlosije od tog proizvodjaca, dakle los procesor za obradu slike a za to probijanje mislim da bas i ne bi smelo, imam ja tva komada vox 32 i ni na jednom nema probijanja :: Pre ce biti da je toshiba bolje resenje, jos samo kad bi se javio neko ko ga poseduje ili je imao prilike da ga malo koristi i da neki svoj sud :: :: :: :: Posedujem baš taj model Philipsa, izabrao sam njega zato što me je ispao baš povoljno :: :: :: :: Koristim ga uglavnom kao eksterni monitor povezan na laptop i sasvim korektno radi posao. Po ćoškovima ekrana ima malo slabijeg pozadinskog osvetljenja, ali nije ništa strašno, većina televizora u tom cenovnom rangu imaju isto, čak i skuplji :: :: :: :: Što se tiče gledanja TV kanala na njemu, pod obavezno je da imaš digitalne, pošto analogni kanali loše izgledaju na njemu. :: :: :: :: Što se konekcija tiče, nema samo VGA i nema DVB-T2 tuner.
:: ja kuci imam philips-a 42` i sluzi mi kao TV i odlican je nemam nikakvih problema(placen pre nesto vise od 1god 360e preko madjara na KP).Sto se tice toshibe kolegi je crkla 4 meseca pred istek garancije(smart 32`) i uzeo je philips isto smart 32` i zadovoljniji je.Od pre par dana je stigao uvoz Toshiba TV-a i mogu ti reci da se sada pravi u Egiptu te ne znam koliko je to dobro(do sada nisam video da tamo prave tehniku).Nadam se da sam ti pomogao . :: :: PS.moj glas ide za Philips- :: :: :: :: Intel i3 4130 3.4Gh :: ASRock Z97 Extreme :: 2x8GB HyperX Fury White 1866Mh :: GA 270X WF :: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660XP :: Samsung 840 EVO 250G :: Xonar D :: Logitech Z906 5. :: MX Performanc :: G105 MW :: :: :: :: Tako sam i kontao nesto, da je taj philips nesto najlosije od tog proizvodjaca, dakle los procesor za obradu slike a za to probijanje mislim da bas i ne bi smelo, imam ja tva komada vox 32 i ni na jednom nema probijanja :: :: Pre ce biti da je toshiba bolje resenje, jos samo kad bi se javio neko ko ga poseduje ili je imao prilike da ga malo koristi i da neki svoj sud :: :: :: :: :: :: :: Posedujem baš taj model Philipsa, izabrao sam njega zato što me je ispao baš povoljno :: :: :: :: :: :: Koristim ga uglavnom kao eksterni monitor povezan na laptop i sasvim korektno radi posao. Po ćoškovima ekrana ima malo slabijeg pozadinskog osvetljenja, ali nije ništa strašno, većina televizora u tom cenovnom rangu imaju isto, čak i skuplji :: :: :: :: :: :: Što se tiče gledanja TV kanala na njemu, pod obavezno je da imaš digitalne, pošto analogni kanali loše izgledaju na njemu. :: :: :: :: :: :: Što se konekcija tiče, nema samo VGA i nema DVB-T2 tuner.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.