Postovani, molio bi odgovore strucnjaka. Problem u spajanju lcd na 5.1 Spoio sam lcd optical out na Digital to analog audio converter (kinez) pa iz njega RCA kablom na AUX input na 5.1 Zvuk u rangu zvucnika od tv znaci slab...dok kad isto to spojim na komp odvaljuje. Gresim li ja negde ili..pozz
Nisi rekao koji tv je u pitanju.Kod mene na tv-u opcija za zvuk (izlaz) je od -60 do +60 default je na -30.Stavio na +30 i pocelo je da se cuje kako treba.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Imas FIO converter koji je kineski, ali korektan, cena mu je oko 100eu, mozes ga uzeti da probas, pa ako ne odgovara ne prave problem da se vrati.. 4Audio
:: :: Postovani, molio bi odgovore strucnjaka :: Problem u spajanju lcd na 5. :: Spoio sam lcd optical out na Digital to analog audio converter (kinez) pa iz njega RCA kablom na AUX input na 5. :: Zvuk u rangu zvucnika od tv znaci slab...dok kad isto to spojim na komp odvaljuje :: Gresim li ja negde ili..pozz
Televizor je Samsung UE32F5500.Nema u opcijama zvuka nikakva podesavanja. Verovatno je kako ste rekli slab izlaz sa TV ili sa ovog kineskog konvertera. Bas kad odjazim do daske podnosljivo je ali da se ukroti vufer.. 5.1 su neo sw-x55sl.. Na kompu je zvucna asus xonar xd.Povezao sam sa 3 kabla na 5.1 i odkida zvuk. Sta je tu je, hvala Vam na odgovorima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.