Uzeo sam 3D TV Samsung i otkrio kako da puštam 3D sa SBS i OU formatima filmova. Pitanje je kako da pustim BD film preko DLNA ili USB koji mi je na disku da to bude u 3D. Film je 30GB i imam ga kao ISO a mogu i da ga raspakujem u neki folder.
ISO ne mozes ikako. Jedino da sadrzaj ISO (Daemon Tools mount) prekoprias na flash drajv, pa tako. Mozda ti je film 2D? Inace imas na tim televizorima, ako je 2D, conversion 2D na 3D. Sad sve zavisi kako je implementiran. Da li ce pustati samo TV kanale u tom modu ili zapise sa drugih uredjaja. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
:: Malo sam googlao u međuvremenu: Izgleda da samo Blue Ray 3D plejeri imaju kodek koji te fajlove dekriptuje i šalje preko HDMI 1.4.a :: :: Ne znam da li bi neki softver - BD player koji ima takav MKV kodek mogao da strimuje taj sadržaj korektno a da ga TV prepozna kao 3D :: :: (Film jeste 3D - bar tako piše u naslovu :: Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.