Potreban mi je predlog za kupovinu Tv-a, tj. da li da se oslanjam na domace prodavnice tipa WW, Tehnomanija (predlog ako znate neku povoljniju) ili da idem preko kupujem prodajem jer su cene dosta nize? I od velike pomoci bi bilo predloziti par imena clanova sa kojima ste imali kontakt i slicno, koji su pouzdani.
Takodje me zanima koje prodavnice namestaja su `najbolje`, i da li Forma Ideale ili Kika na primer nude kvalitetne ugaone garniture, trosede, dvosede, fotelje itd.
Planiram da uzmem garnituru, stocic, sto ili neki regal za tv i dodatke i tepih.
Jer cena zavisi od materijala, tako da ugaone garniture idu od 700 - 3000€, isti model, samo pitanje materijala. Ja imam `Parisku noc` od stofa, placena je 98000 pre 7 godina, ista takva u beloj kozi bila je 280000.
i sve je uvek bilo OK, na LG ima garanciju ovde i vazi, kada sam uzimao on je davao postarinu o njegovom trosku, jedino ako se nesto posle desi u garanciji obavezan si da posaljes o svom trosku do njega.
Jel to ona nakojoj sam ja ležao??? Jbt da sam znao da toliko košta okupao bih se!!!
support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
:: Jer cena zavisi od materijala, tako da ugaone garniture idu od 700 - 3000€, isti model, samo pitanje materijala :: Ja imam `Parisku noc` od stofa, placena je 98000 pre 7 godina, ista takva u beloj kozi bila je 280000 :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Sempron 385 :: MSI AM1 :: 2GB Kingston 1600MH :: 160GB :: LC Power 1340MI 75 :: :: Intel Celeron G182 :: Asus B85M- :: 2GB Kingston 1333MH :: 250G :: IGMax 500 :: :: ::
:: Jel to ona nakojoj sam ja ležao??? Jbt da sam znao da toliko košta okupao bih se!! :: :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine. :: :: :: Jer cena zavisi od materijala, tako da ugaone garniture idu od 700 - 3000€, isti model, samo pitanje materijala :: :: Ja imam `Parisku noc` od stofa, placena je 98000 pre 7 godina, ista takva u beloj kozi bila je 280000 :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: AMD Sempron 385 :: :: MSI AM1 :: :: 2GB Kingston 1600MH :: :: 160GB :: :: LC Power 1340MI 75 :: :: :: :: Intel Celeron G182 :: :: Asus B85M- :: :: 2GB Kingston 1333MH :: :: 250G :: :: IGMax 500 :: :: :: :: :: ::
samo bulju da uvali pa lezao bi i na ekserima, e pajsu jedan :D
@ivan1989..ne secam se iskreno, mislim da je Miki iz novog sada. Na kucnu adresu ti donese, sve lepo zapakovano .Samo vidi bilo kog od tih ns-subotica za pozitivnim ocenama,svi oni istu stvar rade.
Ja uzeo pre par dana trosed u Dallasu i odlican je, zicano jezgro, pretvara se u franscuski i biras boju i materijal, jedina mana je rok isporuke 30-45 dana. Ali vrh je. Ako hoces malo vise para da izvdojis pravac Simpo ko sto kaze covek, najkvalitetni su nema sta mada se polako raspadaju i oni. Ne znam da li je sajam namestaja jos u toku, proveri to.
Malagic - Divani iz licnog iskustva i iz iskustva zadovoljnih kupaca.Radfim u salonu F.I. tako da znam sta i kako ide kod njih, ovu firmu su izbacili iz asortimana jer su dosta kvalitetni i prave dobar namestaj.Takodje Dodic iz Vranja ali pogledaj u njohovom salonu ili na netu dosta dobar namestaj . sajam namestaja traje bar do sada je trajao po pred kraj Novembra.I sad dosta proizvodnjaca daje malo vece popuste.Forma uglavnom radi sa ivericom 16 mm ,gledaj deblju ivericu bar 18 mm ,neko ce reci sta je 2 mm ali znaci veruj mi . Vitorg smesan kao i F.I.
Ako ti treba jos kakva pomoc javi se na mail .pozzz
probaj po salonima namestaja ili na sajmu oni nisu imali predstavnistvo kod nas ali su saradjivali sa formom.MOzda izlazu na sajmu ili ih kontaktiraj na mail stvarno dobar namestaj prave.
Hehe... Kvalitet? Izgleda da pojedini nisu skoro bili u Simpu jer isti vec godinama unazad nije sinonim za kvalitet.
I koza i mebl su im prilicno losi (mislim, u poredjenju sa cenama i kvalitetom drugih).
Ja, recimo, mogu da preporucim Lagado (ako jos uvek postoji, vidim da sajt vec neko vreme nije u funkciji..). Tamo sam kupio 2 kozne garniture u prethodne 2 god. i prezadovoljan sam. Npr. Talia garnitura - trosed na razvlacenje, dvosed i fotelja (sve od kvalitetne, debele koze - najmanje 2-3x deblje od one u Simpu, i sa elementima od punog drveta) su me izasli oko 140.000 RSD, a i posle 2 god. izgledaju kao novi.
edit: Dodao bih i da se treba paziti iverice. U poslednje vreme sve cesce primecujem da ljudi kupe neki komad namestaja i ne mogu da se otarase neprijatnog mirisa lepkova (ili cega vec), koji se koriste za pravljenje iverice. Pomisle, izvetrice najkasnije za nekoliko nedlja, kad ono... ne izvetri ni nakon godinu dana (konkretan slucaj kod drugara: Numanovic).
:: Ja uzeo pre par dana trosed u Dallasu i odlican je, zicano jezgro, pretvara se u franscuski i biras boju i materijal, jedina mana je rok isporuke 30-45 dana. Ali vrh je. Ako hoces malo vise para da izvdojis pravac Simpo ko sto kaze covek, najkvalitetni su nema sta mada se polako raspadaju i oni. Ne znam da li je sajam namestaja jos u toku, proveri to. :: ::
:: A za namestaj, ako hoces kvalitet, z@j@bi sve te jeftine prodavnice i pravac `Simpo ::
Hehe, izgleda da ti nemas pojma. Drzi se svojih koznih garnitura od 140000 RSD sa `najmanje 2-3x debljom kozom od one u Simpu` (samo ne znam cime si merio debljinu, odokativnom metodom ili nekim ic senzorom).
Za te pare imas tek kvalitetniji stof, bez fotelja i stolova, naravno... Eko kozu imas, i da , ona bas deluje debelo odokativno :)
:: Hehe... Kvalitet? Izgleda da pojedini nisu skoro bili u Simpu jer isti vec godinama unazad nije sinonim za kvalitet :: :: I koza i mebl su im prilicno losi (mislim, u poredjenju sa cenama i kvalitetom drugih) :: :: Ja, recimo, mogu da preporucim Lagado (ako jos uvek postoji, vidim da sajt vec neko vreme nije u funkciji..). Tamo sam kupio 2 kozne garniture u prethodne 2 god. i prezadovoljan sam. :: Npr. Talia garnitura - trosed na razvlacenje, dvosed i fotelja (sve od kvalitetne, debele koze - najmanje 2-3x deblje od one u Simpu, i sa elementima od punog drveta) su me izasli oko 140.000 RSD, a i posle 2 god. izgledaju kao novi :: : :: :: :: Ja uzeo pre par dana trosed u Dallasu i odlican je, zicano jezgro, pretvara se u franscuski i biras boju i materijal, jedina mana je rok isporuke 30-45 dana. Ali vrh je. Ako hoces malo vise para da izvdojis pravac Simpo ko sto kaze covek, najkvalitetni su nema sta mada se polako raspadaju i oni. Ne znam da li je sajam namestaja jos u toku, proveri to. :: :: :: :: :: :: :: A za namestaj, ako hoces kvalitet, z@j@bi sve te jeftine prodavnice i pravac `Simpo :: ::
Ugaona normalnog kvaliteta od stofa je od 65k pa na vise... to sa popustom od 30-40%. Kozu nisam razmatrao, posto baciti pare na macku u dzaku :) Svasta sam video, i ne znam sta bih preporucio... Cene su ocigledno naduvali, pa kao dali popust na sajmu...
Ma ja ne planiram nista extremno skupo, nije mi za dnevnu sobu, u pitanju je manja sobica i gledam neku `manju` ugaonu ili trosed i koliko sam video za 500e moze svasta da se nadje.
Nemoj napamet suditi! Znam valjda sta sam kupio, a u toku 2 godine bi se sigurno jasno pokazalo da postoje bilo kakvi nedostaci!
FYI: Debljinu koze lako mozes izmeriti po njihovim uzorcima, a kada kupis garnituru, ta ista debljina se prilicno jasno vidi kada pogledas spojeve ispod garniture.
Eko-kozu nisam spomenuo pa te necu ni udostojiti odgovora. A posebna je prica to sto ti, kao i svaki treci srbin, sanjas o SIMPO garnituri od pola miliona (uz zabludu da je najbolja).
I da, tvrdim da im je mebl takodje losiji od konkurencije. Da, i to sam poredio po uzorcima, kao i na pojedinim izlozbenim modelima.
Ja sam samo izneo svoje pozitivno licno iskustvo i jedno negativno iskustvo najboljeg drugara... ako ti se ne svidja, slobodno placi, ali nije u redu da negodujes moje izjave bez adekvatne osnove.
Al` eto, ako zelis, pozvan si kod mene na pivo da se uveris ne govorim gluposti. Drugu garnituru ne mozes videti posto je u stanu koji izdajem, ali mozes onu koju sam gore spomenuo (TDF).
:: Hehe, izgleda da ti nemas pojma :: Drzi se svojih koznih garnitura od 140000 RSD sa `najmanje 2-3x debljom kozom od one u Simpu` (samo ne znam cime si merio debljinu, odokativnom metodom ili nekim ic senzorom) :: :: Za te pare imas tek kvalitetniji stof, bez fotelja i stolova, naravno... Eko kozu imas, i da , ona bas deluje debelo odokativno : :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Sempron 385 :: MSI AM1 :: 2GB Kingston 1600MH :: 160GB :: LC Power 1340MI 75 :: :: Intel Celeron G182 :: Asus B85M- :: 2GB Kingston 1333MH :: 250G :: IGMax 500 :: :: :: :: Hehe... Kvalitet? Izgleda da pojedini nisu skoro bili u Simpu jer isti vec godinama unazad nije sinonim za kvalitet :: :: :: :: I koza i mebl su im prilicno losi (mislim, u poredjenju sa cenama i kvalitetom drugih) :: :: :: :: Ja, recimo, mogu da preporucim Lagado (ako jos uvek postoji, vidim da sajt vec neko vreme nije u funkciji..). Tamo sam kupio 2 kozne garniture u prethodne 2 god. i prezadovoljan sam. :: :: Npr. Talia garnitura - trosed na razvlacenje, dvosed i fotelja (sve od kvalitetne, debele koze - najmanje 2-3x deblje od one u Simpu, i sa elementima od punog drveta) su me izasli oko 140.000 RSD, a i posle 2 god. izgledaju kao novi :: :: :: : :: :: :: :: :: Ja uzeo pre par dana trosed u Dallasu i odlican je, zicano jezgro, pretvara se u franscuski i biras boju i materijal, jedina mana je rok isporuke 30-45 dana. Ali vrh je. Ako hoces malo vise para da izvdojis pravac Simpo ko sto kaze covek, najkvalitetni su nema sta mada se polako raspadaju i oni. Ne znam da li je sajam namestaja jos u toku, proveri to. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A za namestaj, ako hoces kvalitet, z@j@bi sve te jeftine prodavnice i pravac `Simpo :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.