Dragi forumasi, Da li mi mozete pomoći oko ovog slučaja? Želim da povežem 2 reflektora na 1 senzor (1 ima senzor drugi je bez njega), e sad to sam ovako uradio:
Ocigledno, ``promasio`` si jedan od reflektora - vezao si ga...
06.11.2014. 09:55
status: user broj poruka: 10997
direktno na napajanje. Povezi kontakte (to jest, zice koje pripadaju reflektorima) PARALELNO (``boja na boju``) pa ih tek tada vezi na senzor onako kako bi vezao jedan jedini reflektor.
Mislim da u ovom slucaju posle tvog komentara na Tortin predlog pozovesh nekoga ko zna sta ce sa time ili elektricara sa oglasa da ne bi imao i treci reflektor to jest da TI zasvetlish u paru sa njima.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
...prvo pitanje, jel sezor sastavni deo reflektora? Mislim, dal je negde `na putu` izmedju tih buksnica za povezivanje i same sijalice reflektora?
Ako jeste, dzabe se mlatis oko vezivanja na te buksne, jer tu su samo izvodi za dovod napajanja, a samo povezivanje je uradjeno u telu reflektora. Hocu reci, moraces da rasklopis reflektor da bih mogla da povezes to kako treba.
Sa druge strane, ako se ne bakces elektronikom, ili jednostavnije el instalacijama, bolje se nemoj zezati sa strujom, nego pozovi nekog ko to radi :)
Pozz...
:: Mislim da u ovom slucaju posle tvog komentara na Tortin predlog pozovesh nekoga ko zna sta ce sa time ili elektricara sa oglasa da ne bi imao i treci reflektor to jest da TI zasvetlish u paru sa njima :: :: :: i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120 :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N760 TF 2GD5 SL :: 2x1TB WD Black at RAID 0 :: CM Storm Siru :: CM 932 Advanced & Corsair 750W :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.