Odlucio sam da predjem iz vip-a u mts ili telenor pa su mi potrebni saveti ljudi koji prate cene prepaid i postpaid telefonskih usluga. Otkad mi je istekao ugovor poceli su da mi stizu veci racuni nego obicno sto se nije desavalo prethodnih par godina dok je trajao ugovor. Moguce da sam vise koristio internet pa zbog toga racun nije kao pre ali ipak me iznenadilo da se ovo desava od isteka ugovora. Zadrzao bih broj i presao u npr. mts ili bih ostao u vip-u ali presao na prepaid tarifu. Da li je moguce sklopiti ugovor na par meseci sa telefonskim operaterom/ bez kupovine telefona? Da li je bolje preci na neku jeftiniju postpaid tarifu ili je bolji prepaid?
zavisi kako koristis pozive poruke i net i sta ti treba, pazi ovako ja sam u mts imao 2x mega net paketa uredno placao nesto sto nisam imao, mesto u kome zivim nije imalo full speed net a ja ovca 12 soma mesecno za mobilne dajem i samo sam izlomio kartice i rekao da mi se naduvaju znas vec cega (a posle mesec dana su sredili infrastrukturu i sve proradilo) i kao tuzbe pozivi ovo ono i jbg sad stend baj
ja bih ti preporucio da predjes u mts i potpises ugovor na godinu dana bez uredjaja i dobijes popust od 50% na pretplatu (mix net paketi su dobra stvar) naravno zadrzi taj broj koji imas i pici
ja posto sam smanjio sve akcije i zajebavanja, primarni broj mi je vip prepaid (imam 9 telefona sve mreze i postpaid i prepai :) ) ali ovo je nekako najbolje, 500 din mesecno, 200min ka svima, 3 ili 5 soma smsova ka svima i kad potrosim onih 200 min imam 3000 min u vipu valjda i neta 500 ili 200mb ne znam (trosim samo na whatsapp na tom telefonu i ne potrosim 20mb za mesec dana
To ti je promocija vip za sve
telenor je ekstra, domet, i razne neke stvari ali brate 1000din je npr paket od 150min ka svima 1000sms i 500 min u mrezi cini mi se to je najmanji prenesi i surfuj.
Eto ti jbg pa razmisli, javice se jos neko ali stvarno mislim da je mts mix net najbolja kombinacija (zajebi vip smart pakete to je po meni sranje neopevano)
...ja sam od telenora dobio do sad vec 2 nova telefona bez dinara. Mesecna predplata mi je 1000dindzi a telefone koje sam dobio su LG G3 i pre dve godine cini mi se SGS2.
Sto se tice mreze, stvarno nemam nikakvih problema, do sad nisam naisao na mesto gde nije bilo pokriveno... a koristim poprilicno net i pricu. SMS redko kad...
E sad, ja sam u telenoru vec 12ta godina, mozda to ne ide za svakoga... :)
Pozz...
U ovom trenutku mi je potreban neki jeftiniji postpaid jer ne koristim toliko telefon i u sledecih par meseci cu trositi pare na druge stvari. Mozda bih sledece godine uzeo neki telefon uz postpaid paket pa zbog toga ne bih sada sklapao ugovor na godinu dana. Da li 50% posto popusta vazi za celu godinu ili pola? Da li je potrebno potpisati ugovor na godinu ili dve da bi se dobio taj popust?
Pre par godina sam uzeo samsung ace plus i uz popust sam placao oko 900 dinara do jesenas. Danas mi je stigla poruka da novi racun iznosi oko 1500 dinara a proslog meseca sam platio oko 1200 iako sam koristio nesto vise nego inace.
popust imas dok traje ugovor jednu ili dve godine, koliko izaberes .
:: Hvala vam na odgovorima :: :: U ovom trenutku mi je potreban neki jeftiniji postpaid jer ne koristim toliko telefon i u sledecih par meseci cu trositi pare na druge stvari :: Mozda bih sledece godine uzeo neki telefon uz postpaid paket pa zbog toga ne bih sada sklapao ugovor na godinu dana. :: Da li 50% posto popusta vazi za celu godinu ili pola :: Da li je potrebno potpisati ugovor na godinu ili dve da bi se dobio taj popust :: :: Pre par godina sam uzeo samsung ace plus i uz popust sam placao oko 900 dinara do jesenas. Danas mi je stigla poruka da novi racun iznosi oko 1500 dinara a proslog meseca sam platio oko 1200 iako sam koristio nesto vise nego inace. :: :: ::
paket od 1000 dinara i za dinar G3 ????? Da si osnivac firme ne bi ga dobio na taj paket!
:: ...ja sam od telenora dobio do sad vec 2 nova telefona bez dinara. Mesecna predplata mi je 1000dindzi a telefone koje sam dobio su LG G3 i pre dve godine cini mi se SGS2 :: :: Sto se tice mreze, stvarno nemam nikakvih problema, do sad nisam naisao na mesto gde nije bilo pokriveno... a koristim poprilicno net i pricu. SMS redko kad.. :: :: E sad, ja sam u telenoru vec 12ta godina, mozda to ne ide za svakoga... : :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
prebacis broj u mts i ne potpises ugovor i ides onako na otvoreno jbg placas punu cenu uzmes aparat ugovor dve godine placas punu cenu potpises ugovor na godinu dana i dobijes popust ali bez aparata isto tako i za 2 godine
nema ugovor na mesec dva ili sedam kako god da okrenes :)
onda uzmi neki minimalni paket koji ti odgovara ovih par meseci a onda uzmi potpisi ugovor na godinu dana i uzmi popust ili neku masinu iz mts :)
Nije mi sada potreban telefon a i hiljadu dinara mi je previse za pretplatu jer ne koristim toliko telefon. Pre bih potrosio te pare na neku knjigu a hteo bih ove godine da zamenim plocu, procesor, kuciste, napajanje i kupim novi sto za kompjuter. Izgleda da mi se najvise isplati da predjem na prepaid jer su postpaid paketi skupi bez popusta. Da li je moguce sacuvati broj ako se predje kod drugog operatera na prepaid?
Ja bas ovo citam i ne verujem, neko je ovde debelo u zabuni, za sve te bolje telefone je pretplata ogromna tipa 8-9 hiljada ili vishe na 2god za hiljadu dindzosa moze se dobija p uz neki krsh od telefona koji je opet preplacen!
@acanen Kako bre moze da ti nije potreban telefon!? ja kada se pojavilo ovo na prepaid u VIP-u za 500din mesecno 200min 4k sms-a 500mb je odlicno, trebalo mi je tako nesto kao leba, u Telenoru je tako neki paket 1000din i ima 150min ka svim mrezama, ponude su im ocajne, jedine ponude koje vrede su prenesi i one sa neogranicenim internetom al opet premalo ima minuta ka svim mrezama!
Ponude telefona za din se nista ne isplati jer preterano naplacuju!
Potreban mi je telefon ali mi ne treba racun :) Ako sklopim ugovor na godinu dana onda necu moci sledece godine da uzmem nov telefon preko operatera. Mozda predjem na tu tarifu od 500 dinara ili privremeno na vip prepaid.
da zadrzis postojeci broj, ali razmisli o VIP za sve (prepaid). Isto sam razmisljao i kao aj na par meseci da ga koristim, kao privremeno, a vec sam na istom rezimu 14 meseci :D Dobijam 200min u svim mrezama (2000 u VIP nakon potrosnje ovih 200), 5.000 SMS u svim mrezama i 500MB i to sve za 500 RSD sto je vise nego povoljno. A usput mozes da ne placas promocije nakon isteka ako si npr u inostranstvu ili generalno ne koristis tu karticu. Po meni najbolje resenje za prosecnog korisnika :)
uzmi mix net M paket , bez uredjaja, imas 300 minuta, 600 sms i 600MB.To sa popustom kosta 570 dinara, ako se nije nesto menjalo.Sto ne potrosis prebacuje se u sledeci mesec. Ima i mix net S paket ako ti je ovo puno.
:: Nije mi sada potreban telefon a i hiljadu dinara mi je previse za pretplatu jer ne koristim toliko telefon. Pre bih potrosio te pare na neku knjigu a hteo bih ove godine da zamenim plocu, procesor, kuciste, napajanje i kupim novi sto za kompjuter :: Izgleda da mi se najvise isplati da predjem na prepaid jer su postpaid paketi skupi bez popusta. Da li je moguce sacuvati broj ako se predje kod drugog operatera na prepaid? :: :: ::
Znaci mogu da sacuvam broj ako u vip-u predjem na prepaid? Vazno mi je da sacuvam broj i odgovara mi da placam pretplatu 500 dinara. Kako se sada placa prepaid, preko uplatnice ili se negde kupuje dopuna? Davno sam koristio prepaid pa moram da pitam :)
:: uzmi mix net M paket , bez uredjaja, imas 300 minuta, 600 sms i 600MB.To sa popustom kosta 570 dinara, ako se nije nesto menjalo.Sto ne potrosis prebacuje se u sledeci mesec. Ima i mix net S paket ako ti je ovo puno :: :: ::
ne treba, samo ne uzmes uredjaj i trazis popust 50%. Mislim da nema bolje varijante za prosecnog korisnika. Mozes i prebaciti i zadrzati broj.
:: da li treba nesto posebno da se dobije popust ili to oni daju ovako? to je bas dobra ponuda sa 300min. :: :: Kad bi davao telenor neogranicen interent i 200-300 minuta za 1000din odmah istog momenta bih presao na postpaid :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: uzmi mix net M paket , bez uredjaja, imas 300 minuta, 600 sms i 600MB.To sa popustom kosta 570 dinara, ako se nije nesto menjalo.Sto ne potrosis prebacuje se u sledeci mesec. Ima i mix net S paket ako ti je ovo puno :: :: :: :: ::
Sve, samo ne VIP.Ja sam na Telenoru i zadovoljan sam, za sada, samo preteruju za ove iphone, katastrofa koliko su naduvali cene. Ja ga poslovno koristim, xl prenesi i surfuj, po meni najbolji odnos za 2000 din, za tebe je to puno koliko sam procitao.Bolje budi na prepaidu, bar se neces nikad iznenaditi, jedino brzinom skidanja kredita.
OD kad koristim telefon sam u Telenoru, kao i cela porodica. Nikakvih problema sa njima nisam imao. Dugogodišnji sam njihov korisnik i dobio sam 50% na pretplatu. Paketi jesu skuplji u odnosu na što nude, za razliku od MTSa i VIPa, ali im je kvalitet usluga mnogo bolji.
Drugar je skoro prešao sa MTS u Telenor i mnogo bolji signal ima u stanu i na većini lokacija po gradu, a ostao je isti telefon.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.